رییس مجتمع آموزش عالی گناباد: اساتید دانشگاه باید پیوست کارآفرینی و مهارت‌افزایی برای برنامه‌های خود داشته باشند.

14 ارديبهشت 1398, 10:08 ق ظ

هم‌زمان با سال‌روز بزرگداشت مقام استاد و معلم و با حضور اساتید مجتمع آموزش عالی گناباد، مراسم گرامی‌داشت این روز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی گناباد در این مراسم که جمع کثیری از اساتید حضور  داشتند، دکتر نجاری رییس مجتمع آموزش عالی گناباد ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره استاد مطهری فرا رسیدن روز استاد و معلم را به همه اساتید مجتمع تبریک گفت و ادامه داد، افکار و دانش‌ها هستند که باعث صدور انقلاب‌ها می‌شوند و دانشگاه می‌تواند نقشی اساسی در انجام این امر داشته باشد. اما متاسفانه دانش بصورت نابرابر در دنیا توزیع شده است و نقش دانشگاه‌ها در بومی‌سازی دانش بسیار حیاتی است.

دکتر نجاری افزود اگر دانش بومی به همراه مشارکت مردمی  باشد باعث توسعه بومی می‌شود. در خصوص ارتباط صنعت و دانشگاه نیز همین وضعیت خواهد بود. چنانچه صنایع در کشور ما همانند جوامع پیشرفته ارتباط بیشتری با دانشگاه داشته و مسیر هم‌جهتی را طی نمایند، رونق تولید را نتیجه خواهد داد.

رییس مجتمع آموزش عالی گناباد یکی دیگر از نیازهای جامعه را وجود تکنسین متخصص نامید و گفت آموزش صحیح می‌تواند زمینه‌ساز تربیت نیروی انسانی متخصص باشد.

ایشان وضعیت آموزش را در مجتمع آموزش عالی گناباد با توجه به امکانات موجود مناسب دانست و ادامه داد با توجه به شعار و اهداف بلند‌مدت دانشگاه، ضمینه ارتباط بیشتر  دانشگاه و صنعت در منطقه ایجاد شده است.

دکتر نجاری در پایان تاکید کرد اساتید دانشگاه باید پیوست کارآفرینی و مهارت‌افزایی برای برنامه‌های خود داشته باشند و حتما کسانی که در این مسیر حرکت کنند از امتیازات لازم برخوردار خواهند شد.

دکتر سید مصطفی موسوی‌زاده معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی مجتمع نیز ضمن تبریک روز معلم گفت با تایید دفتر نظارت و ارزیابی استان، مجتمع آموزش عالی گناباد در مسیر آموزش مسیر دانشگاه‌های بزرگ را پیموده و هم‌طراز با آن‌ها در حرکت است.

گالری تصاویر