دانشجویان برتر نیمسال اول سال تحصیلی 98-97 معرفی شدند.

19 فروردين 1398, 9:04 ق ظ

به منظور تلاش بیشتر برای انجام فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، دانشجویان حائز رتبه‌های برتر هر رشته در بین ورودی‌های خود، برای نیمسال اول سال تحصیلی 98-97 معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی گناباد و به نقل از دکتر حسین استیری مسوول دفتر استعدادهای درخشان مجتمع آموزش عالی گناباد این اسامی با هدف تشویق دانشجویان جهت تلاش افزون‌تر و ایجاد انگیزه مضاعف جهت انجام فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی مشخص شدند.

وی افزود این دانشجویان در ترم نخست سال تحصيلي 98-97، حائز رتبه‌هاي برتر هر رشته در بين ورودي‌هاي خود شده‌اند و معیار انتخاب آنان بر اساس معدل نیمسال اول سال تحصیلی 97-98 بوده است.