هم‌زمان با شروع سال کاری 1398 و با حضور اعضای هیات علمی و کارکنان مجتمع آموزش عالی گناباد، مراسم دیدار همکاران در اولین روز کاری برگزار شد.

17 فروردين 1398, 9:36 ق ظ

در این دیدار که با حضور کارکنان و اعضای هیأت علمی در اولین روز کاری در سال 98 برگزار شد رییس مجتمع آموزش عالی گناباد ضمن تبریک سال جدید گفت با توجه به شرایط ویژه کشور در حال حاضر توجه به چند نکته ضروری به نظر می‌رسد.

دکتر حسین نجاری یکی از مهم‌ترین مسائلی که در سال رونق تولید باید مدنظر قرار داد را صرفه‌جویی اقتصادی و حرکت در راستای کاهش هزینه‌ها هم در بخش مصارف دولتی و هم خانگی بیان کرد.

وی ادامه داد امروز دنیا جنگ اقتصادی را با کشور ما آغاز کرده است و مهم‌ترین ابزار مبارزه در این جنگ اتحاد است که در این خصوص باید دست‌به‌دست هم دهیم و در جهت تولید بیشتر چه خدماتی و چه کالایی بیشتر فعالیت نماییم.

رییس مجتمع آموزش عالی گناباد به این نکته اشاره نمود که دانشگاه‌ها از مراکزی هستند که همواره در کانون توجه مردم قرار دارند و عملکرد صحیح می‌تواند تأثیر به سزایی در منطقه و جامعه داشته باشد وی گفت در این خصوص دانشگاه باید پیشنهاددهنده طرح‌هایی باشند تا نه‌تنها کاهش هزینه‌ها را در پی داشته باشد بلکه مسیر بهبود کیفیت و خدمات بهتر را برای جامعه روشن نماید که این مورد وظیفه اعضای هیات علمی را سنگین‌تر می‌کند.

مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه نیز ضمن تبریک سال جدید به بیان روایتی پرداخت و گفت انسان نباید امروزش همانند دیروزش باشد و باید تمام تلاش خود را به کار گیرد تا هر روز خود را تعالی بخشد.

حجت‌الاسلام سید علیرضا قرشی گفت بنا به روایات کسی که به سمت نقصان و تباهی حرکت نماید مرگ برای او بهتر خواهد بود. وی ادامه داد انسان بایستی تلاش کند تا با قلبی سلیم در محضر خدا وارد شود.

ایشان ضمن تسلیت به خانواده‌های داغدیده حادثه سیل در کشور تأکید کرد با توکل برخداوند سال خود را طوری آغاز کنیم و به پایان برسانیم تا حسرت آن را در پایان سال نداشته باشیم.

در پایان مراسم همکاران ضمن تبریک سال نو به یکدیگر، آغاز سالی موفق را برای هم طلب کردند.

View the embedded image gallery online at: