پیام رییس مجتمع آموزش عالی گناباد در آستانه فرارسیدن سال 1398

29 اسفند 1397, 7:16 ب ظ

بهار جان‌ها، دانش است که از هر سو رخ نماید فرخنده و فروزنده است و بهار زمین،سرچشمه‌ی  رویش‌ها و رستاخیز مکرر طبیعت است. از روزگاران کهن  تا اکنون برای مردم  بینادل  و خردمند ما ،ضیافت دل‌انگیز بهار، آموزگار آیات فراوان و براهین بی‌شمار خالق توانا و هستی‌بخش پاینده بوده‌است.

در فرهنگ نیک‌آیین و پر شکوه سرزمین جان‌های آگاه و روان‌های روشن،سرور از جلوه‌نمایی بهار فقط یادبود ایام و شمارش فصل‌ها نخواهد بود.مرور کارنامه‌ی دل و جان است در سالی که سپری می‌شود و تجدید توان و همت و اراده برای حرکت در مسیر دانشورزی ، بینش‌ورزی ،سازندگی ، توسعه و رفع کاستی‌ها و برافراشتن پرچم‌های سرفرازی و افتخار است.

نوروز در حقیقت نویدبخش آغازی نو و پاسداشت فضیلت‌ها و سنت‌های فاخر و آئین‌های نیکوی نیاکان ارجمند نیز هست.شایسته است که همنفس با طبیعت زیبای خداوند در چشمه‌ی بهار تن و جان فرسوده را بشوییم و با همدلی و مهرورزی و توجه به حال رنجوران و از پای‌افتادگان و درک ضرورت‌ها و مسئولیت‌ها همه  برای آغاز سالی نیکوتر و خجسته‌تر آماده باشیم.

مجتمع آموزش عالی گناباد در سالی که گذشت به لطف پروردگار و با همت و اراده و تلاش خستگی‌ناپذیر همه‌ی خدمتگزاران در سطوح مختلف شاهد دستاوردها و توفیقات والایی بود.نشانه‌های پیشرفت وره‌آوردهای ارزشمندی که در زمان کوتاه و با تلاش بی‌وقفه در  بخش‌های مختلف برای این مجموعه دانشگاهی حاصل شده‌است مورد تأیید و تحسین مکرر مسئولان و ناظران بوده واکنون نیز در معرض قضاوت و سنجش عموم مردم شریف شهرستان است .لذا برخود فرض می‌دانم که در پایان سال پرثمری که سپری شد، ضمن تبریک فرارسیدن سال نو و آرزوی سلامتی و برکت و بهروزی برای همه از همت و همکاری و زحمات یکایک همکاران عزیز و نجیب و  پرتلاش در بخش‌های علمی، آموزشی، اجرایی و خدماتی قدردانی نمایم.لازم است که صمیمانه‌ترین تبریکات خود را به فرزندان عزیز خانواده دانشگاه که همه‌ی دانشجویان مجتمع آموزش عالی گناباد هستند  و جامعه‌ی دانشجویی شهرستان تقدیم نمایم. اما همه‌ی ما همانگونه که بزرگان نظام و به‌ویژه مقام معظم رهبری همواره تأکید فرموده‌اند مرهون و مدیون مردمی شریف و بزرگوار هستیم که پشتوانه ‌ی عظیم معنوی و مادی همه‌ی حرکت‌های تحول‌آفرین هستند لذا از صمیم دل به‌عنوان یک خدمتگزار دانشگاهی سال جدید را به همه‌ی مردم آگاه و عزتمند شهرستان گناباد تبریک وتهنیت عرض نموده و از خداوند بزرگ می‌خواهم که همه‌ی ما را در جهت گره‌گشایی از مشکلات و عبور سرافرازانه از تنگناها و دشواری‌ها یاری فرماید و ما را در مسیر بهترین فرجام ها قرار دهد.

دکتر حسین نجاری

رییس مجتمع آموزش عالی گناباد