با حضور دکتر عبداللهی نژاد، گردهمایی مدیران روابط عمومی منطقه 9 و 10 برگزار شد

16 اسفند 1397, 9:40 ق ظ

با حضور مدیر کل روابط عمومی وزارت علوم،تحقیقات و فناوری، نشست مدیران روابط عمومی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و فناوری منطقه 9 و 10 و همچنین آیین انتخاب دبیر شواری هماهنگی مدیران روابط عمومی منطقه 9 به میزبانی مجتمع آموزش عالی گناباد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی گناباد در این نشست که مدیران روابط عمومی دانشگاه‌ها و مراکز فناوری خراسان رضوی، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، سمنان و خوزستان حضور داشتند؛ دکتر حسین نجاری رییس مجتمع آموزش عالی گناباد ضمن عرض خیر مقدم بیان کرد: دسترسی همگانی به آموزش عالی یکی از دستاوردهای انقلاب است، اما امروزه به صرف افزایش کمی آموزش عالی مسیر توسعه هموار نخواهد گشت و دانشگاه‌ها باید مسیر خود به سمت صنعت و تجارت سوق دهند.
وی ادامه داد هیچ کشوری توسعه نخواهد یافت مگر جوانان و مردم آن کشور پای کار باشند.
دکتر نجاری گریزی به نقش رسانه در رسیدن به توسعه زد و گفت امروز رسانه و فضای مجازی در بازتاب پیشرفت‌ها و رساندن پیام دانشگاه‌ها به جامعه حرف اول را می‌زند.
رییس مجتمع آموزش عالی گناباد سواد رسانه‌ای را برای همه ضروری دانست و افزود چنانچه قدرت تغییر داشته باشیم می‌توان به نتایج مطلوبی رسید و گرنه با شیوه‌های موجود نتایج قابل قبولی عاید ما نخواهد کرد.
به گفته این رییس دانشگاه اصحاب رسانه باید بتوانند پیام ایران را به دنیا برسانند و روابط عمومی‌ها می‌توانند به درستی این کار را انجام دهند.
دکتر نجاری افزود متاسفانه نتوانسته‌ایم دستاوردها و محصولاتی که ایران عزیز داشته است را به جهانیان معرفی کنیم و چه بسا که محصول ما به نام دیگران به ثبت رسیده است که اینجاست که نقش روابط عمومی‌ها بسیار حائز اهمیت می‌شود و وظیفه آن‌ها سنگین‌تر.
وی ادامه داد فعالیت‌های خوبی در روابط عمومی این مجتمع آغاز شده است و امیدواریم نشست امروز عاملی برای سرعت بیشتر حرکت در مسیر توسعه باشد.
مدیر کل روابط عمومی وزارت علوم تحقیقات وفناوری نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور در مجتمع آموزش عالی گناباد، گناباد را شهر عالمان سخت‌کوش، شهر انسان‌های خاضع و اندیشمند و خلاق نامید و به نقش دانشگاه‌ها در شرایط کنونی کشور با اعمال تحریم‌ها اشاره نمود و گفت، امروزه توسعه از جنس دیگری است.
دکتر علیرضا عبداللهی نژاد، مدل‌های توسعه امروز را مدل‌های درونزا نامید و آن را مدلی توصیف نمود که از درون فواران می‌نماید و ادامه داد راهی جز اینکه دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری را موتور توسعه در نظر بگیریم نخواهیم داشت و در این راه می‌توانیم از ظرفیت‌های بومی و محلی کمک بگیریم.
وی گفت دانشگاه‌ها باید کمک مردم و جامعه باشند و بر اساس تحقیقات و مستندات موجود دانشگاه‌ها در بین مردم نهادی معتبر بوده و ارجحیت دارد.
او ادامه داد کاهش سرمایه اجتماعی از جمله اعتماد جزو عواملی است که ما را از مسیر توسعه دور می‌کند اما نهاد دانشگاه مرجعیت داشته و سطح مقبولیت بالایی دارد.
این مقام وزارتی در ادامه بیان کرد دانشگاه‌ها بایستی از حاشیه به متن وارد شوند و چنانچه بخواهیم دانشگاه‌ها هر چه بیشتر در حوزه تصمیم‌سازی و افکار عمومی برجسته شوند، نباید در این خصوص نقش بی بدیل روابط عمومی‌ها از یک سو و نقش رسانه‌ها از سوی دیگر را نادیده گرفت.
وی افزود باید از کارکردهای قدیمی فاصله بگیریم و یک روابط عمومی پویا، فعال و کنشگر داشته باشیم. نقش‌های سنتی هر چند ضروری هستند اما امروزه کافی نیستند و برای فاصله گرفتن از این سنت‌ها و عادت‌های تکراری باید انسان‌های ایده‌مند و خلاق در روابط عمومی‌ها بکار گرفته شوند.
مدیرکل روابط عمومی وزارت علوم به این مطلب اشاره نمود که روسای دانشگاه‌هایی که به روابط عمومی خود اعتماد نمایند و در این خصوص هزینه کنند حتما موفق خواهند بود. او بکارگیری نیروی انسانی حرفه‌ای در روابط عمومی و توجه به آموزش ضمن خدمت و استفاده از ظرفیت‌های دانشجویان ایده‌مند و خلاق و بهره‌برداری از رسانه‌های جدید و ورود به عصر روابط عمومی الکترونیک را عواملی مهم در عملکرد بهتر روابط عمومی‌ها دانست.
دکتر عبداللهی نژاد رسانه‌ها را بازویی توانمند برای آموزش عالی خواند و گفت بایستی از این ظرفیت با تعامل و ارتباط بیشتر استفاده نماییم.
وی گفت بایستی از فضای بازنمایی کلاسیک که صرفا به انعکاس خبری رویداد ها و افراد خاص توجه می کنند دور شد و از آن جایی که سواد رسانه ای در بین مردم گسترش یافته است و دسترسی‌ها آسان‌تر شده است، بنابرین ذائقه آن ها و سبک مصرف آن ها تغییر کرده است، دیگر امکان مواجه شدن با این مخاطب به سبک قدیم وجود ندارد.
او افزود ما نیاز به رسانه‌های حرفه‌ای داریم تا بتوانیم وقایع را درست بیان کنیم و دستاوردها را معرفی نماییم.

لازم به ذکر است با حضور دکتر عبداللهی نژاد و همچنین خانم  لیلا زرین دبیر شورای هماهنگی‌های روابط عمومی‌های کشور و مدیران روابط عمومی‌های منطقه 9 و 10 و جمعی از اصحاب رسانه نمایشگاه دستاوردهای دانشجویی در حوزه عفاف و حجاب افتتاح شد و کارگاه آموزشی با موضوع نحوه نگارش در فضای وب برگزار گردید. در این نشست پس از برگزاری آیین انتخاب دبیر روابط عمومی‌های منطقه 9، حجت شاکری مدیر روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان به عنوان دبیر روابط عمومی‌های منطقه 9 کشور انتخاب شد.
در پایان نشست مدیر کل روابط عمومی وزارت علوم، از دکتر نجاری رییس مجتمع آموزش عالی گناباد به دلیل تلاش ایشان در گسترش ارتباطات و توجه به اهمیت روابط عمومی در دانشگاه تقدیر شد.

گالری تصاویر