گرامیداشت روز مهندس برگزار شد.

6 اسفند 1397, 9:49 ق ظ

همزمان با زاد روز خواجه نصیر طوسی و پنجم اسفند ماه با حضور اساتید و دانشجویان، گرامیداشت روز مهندس به همت دفتر کارآفرینی و ارتباط با صنعت و با همکاری بسیج دانشجویی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی گناباد در این مراسم که جمع زیادی از مهندسین جوان دانشگاه حضور داشتند، دکتر موسوی زاده معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشگاه نیز ضمن تبریک روز مهندس دانشجویان را تشویق نمود که به همراه با آموزش، ایده های در ذهن خود را پروش دهند و خود را برای ورود به بازار کار آماده نمایند.

دکتر سید امیر حسینی سبزواری، مسوول دفتر کارآفرینی و ارتباط با صنعت نیز ضمن یادآوری فلسفه روز مهندس، به خدمات خواجه نصیر طوسی اشاره کرد و گفت، امروزه با تمامی امکانات و شرایطی که برای ما مهیا است اما خدمات بزرگانی چون خواجه نصیر هیچ گاه از صفحه تاریخ محو نخواهد شد و آیندگان خود را مدیون تلاش این دانشمندان خواهد دانست.

ابوالقاسم شفیعی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی و از مشاورین کسب و کار در شهرستان نیز مهمترین امر موفقیت در حوزه کسب و کار را برنامه کاری دانست و ضمن بیان تجربه عملی خود در این زمینه، عدم موفقیت خود را در حوزه کسب و کار ناشی از عدم داشتن برنامه کاری مناسب و دیدن همه جوانب کار بیان کرد.

مراسم با اجرای موسیقی زنده و پخش کلیپ های آموزشی ادامه یافت.

View the embedded image gallery online at: