طرح پایش سلامت جسم (ویژه دانشجویان ورودی مهر 98-97)

5 اسفند 1397, 8:47 ق ظ

قابل‌توجه دانشجویان ورودی مهر 98-97

برای اجرای طرح پایش سلامت جسم طبق مراحل زیر اقدام نمایید:

نکته مهم برای دانشجویان مقطع کارشناسی: لازم است پیش از تکمیل فرم، پست الکترونیکی (e-mail) ایجاد نمایید.

1-از طریق internet Explorer وارد سامانه زیر شوید

پرسشنامه سلامت جسم http://portal.saorg.ir/physicalhealth

2-در قسمت بالای صفحه سمت راست، گزینه ثبت‌نام را انتخاب کنید و طبق مراحل ذکرشده به ترتیب اطلاعات خواسته‌شده را تکمیل کنید.

توجه 1: پس از درج آدرس ایمیل به‌صورت کامل، سیستم از شما رمز ورود می‌خواهد. نیازی به رمز ورود ایمیل شما نیست. این رمز حتماً باید یک عدد 8 رقمی و بدون استفاده از کاراکتر حرف باشد. مثلاً  1 تا 8، یا 8 رقم از کد ملی و...

توجه 2: داشتن آدرس ایمیل و شماره تلفن همراه معتبر و در دسترس ضروری است. (ایمیل راه ارتباطی و نام کاربری دانشجو است.)

توجه 3: 2 کد فعال‌سازی هم به آدرس ایمیل و هم به تلفن همراه شما ارسال می‌شود

توجه 4: زمان ثبت کد فعال‌سازی 5 دقیقه است. اگر این زمان بگذرد دوباره باید برای ارسال کد اقدام شود.

توجه 5: برای انجام مرحله اول، باید سرعت عمل مناسب داشته باشید تا زمان صرف شده کمتر از زمان اعلامی از طریق سیستم باشد.

توجه 6: زمانی مرحله اول به اتمام می‌رسد که در قسمت بالای صفحه سمت راست، فایلی به نام خودتان تشکیل‌شده باشد.

3-اگر به هر دلیلی در فرایند تکمیل پرسشنامه (پس از تکمیل اطلاعات هویتی) سیستم قطع و یا دچار اختلال شد، از صفحه اول کارتابل، گزینه ورود را انتخاب کنید و آدرس ایمیل و رمز ورود خود را ثبت کنید. با توجه به ذخیره اطلاعات مرحله اول، شما به ادامه فرایند هدایت می‌شوید.)

4-وقتی پاسخ به سؤالات به اتمام رسید، سیستم به شما یک کد پیگیری می‌دهد. (تا زمان دریافت کد پیگیری کلیه مراحل را به ترتیب ادامه دهید.)

5-از برگه خروجی کارنامه سلامت پرینت بگیرید و فیلدهای خالی مثل نام و نام خانوادگی، شماره همراه و آدرس ایمیل خود را تکمیل کنید.

6- پرینت تکمیل‌شده بالا را، به کارشناس مربوطه (خانم عطاردی در مرکز مشاوره و سلامت) تحویل نمایید.

7-انجام طرح پایش سلامت برای ورودی‌های جدید همه مقاطع تحصیلی الزامی می‌باشد.