با حضور اقشار مختلف مردم شهرستان بزرگترین گردهمایی نهال‌کاری خانوادگی در پردیس مجتمع آموزش عالی گناباد شکل گرفت

4 اسفند 1397, 10:58 ق ظ

همزمان با ایام درخت کاری و بر اساس برنامه زمان بندی مدیریت فضای سبز مجتمع آموزش عالی گناباد و با حضور اقشار مختلف شهرستان و به همت منابع طبیعی گناباد بر اساس تفاهم نامه منعقده با این اداره، گردهمایی نهال کاری پردیس مجتمع شکل گرفت.

در این گردهمایی که روسا و کارکنان ادارات و سازمان های مردم نهاد شهرستان نیز حضور داشتند بیش از 12000 اصله نهال ویژه مناطق خشک و بیابانی کاشت شد.

رییس مجتمع آموزش عالی گناباد ضمن عرض خیر مقدم به مردم شهرستان بیان کرد تا کنون بیش از 300 هکتار از اراضی منتهی به پردیس مجتمع آموزش عالی با همکاری اداره منابع طبیعی شهرستان با استفاده از نهال های ویژه مناطق خشک و شور بیابانی تحت پوشش قرار گرفته است و طبق تفاهم نامه 15 ساله این امر هر ساله ادامه خواهد داشت.

دکتر حسین نجاری هدف از انجام این عمل را حفظ محیط زیست و جلوگیری از ورود ریزگردها به شهرستان در راستای برنامه های پیش روی دانشگاه دانست و گفت دانشگاه علاوه بر وظیفه آموزش، خود را مسوول برطرف کردن مشکلات مردم منطقه می داند.

وی ضمن تشکر از حضور کلیه مردم در این امر خداپسندانه ادامه داد امیدواریم بتوانیم فضایی مناسب را برای دانشجویان در پردیس مجتمع ایجاد نماییم.

از حاشیه های این برنامه می توان به تقدیر از رئیس دانشگاه توسط کانون توسعه اندیشان و پذیرایی آش محلی و همچنین مسابقات دارت و طناب کشی و اهدای جوایز نام برد.