جلسه هم‌اندیشی دانشجویان فعال حوزه پژوهشی برگزار شد

4 اسفند 1397, 8:11 ق ظ

با حضور رییس مجتمع آموزش عالی گناباد در جمع دانشجویان فعال در حوزه پژوهشی، جلسه‌ای پیرامون مشکلات دانشجویان در زمینه‌های آموزشی و پژوهشی برگزار شد.

در این دیدار صمیمانه دکتر حسین نجاری ضمن ابراز خرسندی از موفقیت این دانشجویان، گفت دانشجویی که در حوزه پژوهشی فعالیت انجام می‌دهد، باید در حوزه‌ آموزشی نیز سرآمد باشد. وی ادامه داد دانشجویی که در حوزه‌ی پژوهشی فعالیت اندک داشته باشد، اما در بخش آموزش با معدل مناسب دانش‌آموخته گردد، چنین فردی در صورت فراهم بودن زمینه، توانایی تبدیل به پژوهشگر برتر شدن را دارد. برخلاف آن، چنانچه کار پژوهشی مناسبی انجام گیرد، اما دانشجو در بحث آموزشی عملکرد ضعیفی داشته باشد، یکی از فاکتورهایی اصلی را دارا نیست. وی افزود دانشجویان به بحث آموزش توجه ویژه‌ای داشته باشند. چون کسانی که آموزش خوب می‌بینند، پژوهشگر خوبی نیز می‌شوند.

رییس مجتمع آموزش عالی یکی از علل مشکلات جامعه را تنبلی مردم در زمینه انجام کار مفید و تفکر مناسب دانست و گفت این عاملی است که کالای ایرانی نسبت به کالای خارجی گران‌تر تمام می‌شود.

دکتر نجاری ادامه داد، فردی که در صنعت وارد می‌شود باید پشتکار و ساعت کاری مفید بالایی داشته باشد تا بتواند یک صنعتگر برجسته گردد. او یکی از راه‌های پیشرفت جامعه و کشور را در القای فرهنگ کار و تلاش زیاد و هدف‌دار دانست و به دانشجویان توصیه کرد که در آینده، در هر زمینه‌ای که مشغول به فعالیت شدند، پشتکار را سرلوحه‌ی خود چه در بحث آموزش، چه پژوهش و چه صنعت قرار دهند.

در ادامه، دکتر مجتبی محمدپور، مدیر امور پژوهشی دانشگاه، ضمن تقدیر از دانشجویان حاضر، گفت که بخش پژوهشی آماده کمک به دانشجویان دارای ایده‌ی نو با توجه به قوانین و اعتبارات می‌باشد. ایشان ادامه داد که از 29 دانشجوی فعال پژوهشی، 2 نفر در ساخت دستگاه‌های تشعشع متر و اصطکاک فعالیت داشته‌اند که در صنعت و نیز آزمایشگاه همین مجتمع مورد استفاده قرارگرفته است. همچنین 27 دانشجوی دیگر، در اولین کنفرانس ملی شیمی کاربردی و نانو شیمی، که به میزبانی مجتمع آموزش عالی گناباد برگزار شد، به ارائه‌ی مقاله پرداختند.

دکتر حسین استیری، مسئول استعدادهای درخشان نیز بیان کرد که از دانشجویان حاضر، بیش از 10 نفر، جزء دانشجویان برتر ورودی خود هستند که این خود تأییدکننده سخنان ریاست محترم، مبنی بر آموزش مناسب، زمینه‌ساز پژوهش مناسب می‌باشد، است. ایشان ادامه دادند که آیین‌نامه‌های حمایت از دانشجویان استعداد برتر در حال تدوین است که به توفیق الهی، بتوانیم انگیزه‌ی بیشتری در دانشجویان مستعد ایجاد نماییم. وی از بارگذاری آیین‌نامه‌های مربوط به استعدادهای درخشان و بنیاد ملی نخبگان در سایت دانشگاه خبر داد که دانشجویان می‌توانند بامطالعه‌ی آن‌ها از امتیازات این افراد آگاه شوند.

در پایان، رییس مجتمع قول همکاری بیشتر با دانشجویان برتر حوزه‌ی آموزشی و پژوهشی و فراهم آوردن زمینه‌ی مناسب جهت فعالیت این دانشجویان، بر اساس امکانات و قوانین موجود را دادد. دکتر نجاری، همچنین، برگزاری پیوسته چنین جلساتی را خواستار شدند تا دانشجویان مشکلات خود را بیان نموده و با همکاری یکدیگر، راهکارهایی در راستای اعتلا و پیشبرد اهداف دانشگاه اندیشیده شود.

گالری تصاویر