هم‌زمان با آغاز دهه پنجم انقلاب اسلامی ایران و روز کارآفرینی، فروشگاه تولیدات دانشجویی افتتاح شد.

29 بهمن 1397, 11:24 ق ظ

با حضور مسوولین دانشگاه و شهرستان در جهت حمایت از صنایع کوچک و کارآفرینی و به‌منظور استعدادیابی و پرورش استعدادها، با همت مدیریت فرهنگی و جمعی از دانشجویان مجتمع آموزش عالی گناباد از سراسر نقاط کشور اولین فروشگاه تولیدات دانشجویی هم‌زمان با روز کارآفرینی افتتاح شد.

رییس مجتمع آموزش عالی گناباد در آیین افتتاح این نمایشگاه  ضمن تبریک چهل‌سالگی انقلاب اسلامی و تشکر از مدیریت فرهنگی و بسیج دانشجویی بابت فعالیت‌های انجام‌شده گفت: یکی از فعالیت‌های دانشگاه به نمایش گذاشتن دستاوردها و استعدادهای دانشجویی است و با حضور دانشجویان توانمند این دانشگاه از سراسر نقاط کشور، می‌توان به ایجاد کسب‌وکارهای کوچک در منطقه و کارآفرینی و اشتغال امیدوار بود.

دکتر نجاری هدف از برگزاری این نمایشگاه را نزدیک کردن دانشگاه و نیازهای جامعه دانست و افزود کارهای گروهی علاوه بر ایجاد شادابی و نشاط سبب تقویت اعتماد و نزدیکی دانشجویان در انجام کارها با یکدیگر می‌شود.

وی وجود برخی رشته‌ها در این مجتمع را فرصتی در شرق کشور عنوان کرد و گفت فرصت بی‌نظیری است که دانشجویان به بهترین نحو از آن استفاده نمایند و با تلاش خود به پیشرفت بیش‌ازپیش کشور عزیزمان ایران در دهه پنجم انقلاب اسلامی کمک کنند.

حامد قربانی فرماندار شهرستان گناباد نیز با تبریک آغاز دهه پنجم انقلاب اسلامی ایران، ظرفیت بالای دانشجویی شهرستان را فرصت مغتنمی دانست که بتواند به رشد و توسعه منطقه کمک نماید.

وی ادامه داد حوزه دانشجویی باید شور و نشاط لازم را داشته باشد و از مسوولین دانشگاه‌ها خواست تا تشکل‌های دانشجویی را در دانشگاه‌ها شکل دهند.

قربانی وجود تشکل‌های دانشجویی را فضایی برای ظهور و بروز استعداد و نبوغ دانشجویان خواند و ادامه داد با پروش استعدادها تأثیر مثبت آن بر شهرستان مشاهده خواهد شد.

دکتر امیرحسین اخروی، مدیر فرهنگی دانشگاه نیز هدف از برگزاری این نمایشگاه را تحقق عملی شعار ما می‌توانیم و همچنین حمایت از تولیدات داخلی و دانشجویی بیان کرد و ابراز امیدواری نمود که بتوانیم شاهد توسعه توانمندهای دانشجویان در همه عرصه‌ها باشیم.

در پایان برنامه به‌قیدقرعه سفر زیارتی مشهد مقدس و سفر به سرزمین نور همراه کاروان راهیان نور به تعدادی از دانشجویان اعطا گردید.