دوره آموزشی امنیت ملی در مجتمع آموزش عالی گناباد برگزار گردید

21 بهمن 1397, 10:26 ق ظ

همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر و  با توجه به شرایط حساس ایران اسلامی و تهدید بی سابقه دشمنان نظام و انقلاب، در راستای آگاهی بیشتر مدیران و کارکنان، دوره آموزش امنیت ملی با مباحثی در خصوص رسانه و جنگ رسانه ای با حضور فرماندار شهرستان برگزار شد.

ابتدای جلسه دکتر حسین نجاری رییس مجتمع آموزش عالی گناباد ضمن عرض خیر مقدم، دانشگاه را یکی از مراکز حساس جامعه خواند و بیان کرد، ایجاد امنیت در ایران از دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی است و افزود دانشگاه ها باید به عنوان یک مرکزی که در کانون توجهات قرار دارد به کمک دانشجویان در حفظ این امنیت تلاش نماید.

وی ادامه داد دشمنان این سرزمین در کمین هستند و تلاش می کنند که این کشور نتواند جشن پیروزی انقلاب خود را برگزار نماید. اما با یاری خداوند و هوشیاری مردم در همین مجتمع جشن صد سالگی انقلاب نیز برگزار خواهد شد.

فرماندار شهرستان نیز ضمن تبریک دهه مبارک فجر و تقدیر از ریاست مجتمع در برگزاری این دوره، گزارشی از پروژه های در حال افتتاح در این روزها ارائه نمود و گفت ما بایستی تلاش کنیم تا تبلیغات نادرستی که علیه کشور وجود دارد را از بین ببریم.

قربانی به سخنان رییس جمهور آمریکا اشاره نمود و بیان کرد که دشمن تلاش می کند که ایران اسلامی نتواند به اهدف خود برسد و در این مسیر به کمک فضای مجازی سرمایه اجتماعی کشور که اعتماد مردم هست را نشانه گرفته است.

وی ادامه داد دستاوردهای انقلاب باید در معرض دید نسل جدید قرار بگیرد و مسوولین باید شفاف و مستند با مردم صحبت کنند و وظیفه آن ها را پاسخگویی به مردم و واگویی واقعیات دانست.

گالری تصاویر