دکتر حسین نجاری در دیدار صمیمی پاکبانان عنوان کرد: پاکبانان شهری سالم را به جامعه ارمغان می دهند.

10 بهمن 1397, 5:06 ب ظ

پاکبانان شهری سالم را به جامعه ارمغان می دهند.

در جلسه ای  که به میزبانی مجتمع آموزش عالی گناباد برگزار شد از  پاکبانان خدوم و زحمتکش شهرستان گناباد تقدیر شد.
در این دیدار صمیمی، امام جمعه گناباد، دکتر بنایی نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی، دکتر حسین نجاری رییس مجتمع آموزش عالی گناباد، جعفری معاون فرماندار و مهران حسین زاده شهردار و جمعی از مسوولین شهرستان حضور داشتند که از زحمات شایسته و شبانه روزی این عزیزان و خانواده های ایشان تقدیر شد.

دکتر حسین نجاری در این نشست ضمن تبریک فرا رسیدن ایام ا... دهه فجر از تمامی کارکنان شهرداری و شهردار گناباد بابت ایجاد فضای پاکیزه و زیبای شهر برای دانشجویان تشکر نمود و گفت" ما مفتخریم که امروز میزبان انسان هایی تلاشگر هستیم و از آنان و خانواده های ایشان تقدیر نمود و گفت با توجه به بزرگ شدن دانشگاه و افتتاح پروژه های جدید این مجتمع زحمت پاکبانان، بیشتر خواهد شد.
دکتر نجاری فضای انقلاب اسلامی را فضای همدلی و خدمت دانست و نقش پاکبانان در ایجاد شهری سالم را حائز اهمیت خواند و افزود پاکبانان شهری سالم را به جامعه ارمغان می دهند.
حجت الاسلام صادقی نسب امام جمعه گناباد نیز در این جلسه از رییس مجتمع آموزش عالی گناباد بابت میزبانی این جلسه معنوی و خیرخواهانه  تشکر نمود و افزود" پاکبانان عزیز کار بسیار دشوار و طاقت فرسایی را متقبل نموده اند که می توان این کار با ارزش را فرصتی مغتنم برای خدمت رسانی به مردم و جامعه دانست.
دکتر حمید بنایی نماینده مردم گنابادو بجستان در مجلس شورای اسلامی نیز کار پاکبان را یک کار فرهنگی و بزرگ یاد کرد و تشکر ویژه ای از مجموعه مجتمع آموزش عالی نمود و ابراز داشت " مردم و همه مسوولین باید تمام تلاش خود را بکار گیرند تا ارزش های والای انقلاب اسلامی حفظ شود.
وی از تمامی پاکبانان و خانواده هایشان  و  شهرداری گناباد بابت مشارکت در آبادانی شهر گناباد  تشکر کرد.
شهردار گناباد در این جلسه از تمامی کارکنان خدوم و زحمتکش شهرداری به ویژه پاکبانان بی ادعا و تلاشگر و خانواده هایشان تقدیر و تشکر کرد و از واریز مطالبات این عزیزان خبر داد.
مهران حسین زاده در پایان نیز از همکاری و مشارکت مجتمع آموزش عالی گناباد با مجموعه شهرداری تشکر نمود.
لارم به ذکر است در پایان این جلسه پس از صرف نهار، هدیه ای از طرف مجتمع آموزش عالی به فرزندان پاکبانان اهدا شد.

گالری تصاویر