رییس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی طی بازدید از سایت مجتمع آموزش عالی گناباد، در جریان روند پیشرفت پروژ ه های عمرانی این مجتمع قرار گرفت.

10 بهمن 1397, 5:00 ب ظ

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی گناباد، دکتر رضایی رییس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی به همراه دکتر حمید بنایی نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی، دکتر حسین نجاری رییس مجتمع آموزش عالی گناباد و تنی چند از مسوولین شهرستان از پروژه های عمرانی در حال ساخت این مجتمع بازدید نمودند.

در این بازدید دکتر حسین نجاری رییس مجتمع آموزش عالی گناباد در خصوص آغاز عملیات پروژه های در حال احداث و پایان یافته مجتمع  و کمک و همراهی مسوولین و به ویژه خیرین گرانقدر توضیحاتی ارائه نمود و درخواست خود را در خصوص تخصیص ردیف بودجه مجزا با توجه به در نظر گرفتن شرایط افتصادی و تحریم ها و هزینه های بالای اتمام پروژه ها ، به رییس کمیسیون عمرانی مجلس ارائه داد.
دکتر رضایی رییس کمیسیون عمران مجلس هم ضمن تقدیر و تشکر از همت والای کلیه مسوولین و کارکنان مجتمع آموزش عالی گناباد در اجرای پروژه های دانشگاهی ، ابراز امیدواری نمود مجلس شورای اسلامی نیز بتواند در این راستا همکاری نماید.
دکتر حمید بنایی نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی که در این بازدید حضور داشت از کمبود فضاهای فیزیکی و کمبود فضای خوابگاهی با توجه به ظرفیت بالای دانشجویی این مجتمع خبر داد و خواستار پیگیری مسائل فوق از طریق کمیسیون عمران مجلس شد.

گالری تصاویر