اعضای منتخب شورای امور بانوان مجتمع آموزش عالی گناباد طی جلسه ای مشخص شدند

18 دی 1397, 10:49 ق ظ

جلسه شورای امور بانوان با تعیین اعضای جدید این شورا در سال 97 با حضور رییس و مدیران مجتمع برگزار شد.

در ابتدای این جلسه محبوبه عجم دبیر شورای امور بانوان مجتمع ضمن خیر مقدم، به ارائه گزارش فعالیت های یک ساله و تاریخچه شورای امور بانوان پرداخت و آماری از تعداد کل کارمندان زن و مرد و تعداد فرزندان آنها و ازدواج های دانشگاه در طول تاسیس دانشگاه به حاضرین ارائه نمود.  در ادامه رییس مجتمع با تاکید بر نیروی انسانی، یکی از رمزهای موفقیت و سرمایه اصلی هر مجموعه را نیروی انسانی مستعد و توانمند دانست و متذکر شدند دانشگاه در بکارگیری بانوان در پست های مدیریتی در سطح استاندارد مربوطه قرار دارد و پست های مدیریتی با توجه به توانمندی بانوان یکی از اهداف دانشگاه بوده است. دکتر حسین نجاری ضمن ارائه پیشنهادات برای شورای امور بانوان خواستار تقویت برنامه های فرهنگی برای خانواده ها و فرزندان مجتمع شدند. حسن قربانی مدیر امور اداری و پشتیبانی نیز در این جلسه گزارش مختصری از فعالیت های امور اداری در حوزه بانوان ارائه داد و نقش بانوان در خانواده را مهم توصیف کرد و گفت"  باید سعی شود مادران شاغل که در دو نوبت صبح و عصر مشغول به فعالیت هستند را به یک شیفت تقلیل داد تا آن ها بتوانند بازه زمانی بیشتری در کنار خانواده حضور داشته باشند. در پایان جلسه از اعضای سابق شورای امور بانوان تقدیر شد و از بین کاندیداها برای دوره بعد این شورا راگیری به عمل آمد که اسامی منتخبین به شرح ذیل برای دوره آتی شورا فعالیت خواهند نمود. 1-  عفت تقی زاده 2-  فرزانه معتمدی 3-  مریم بلالی 4-  اکرم تقی زاده لازم به ذکر است که در این جلسه مقرر گردید تا یک نفر از بانوان هیات علمی به شورای امور بانوان ملحق گردد. در پایان جلسه از بانوان منتخب سال 96 که توسط شورای امور بانوان معرفی شده بودند تقدیر و تشکر گردید.

View the embedded image gallery online at: