از برگزیدگان جشنواره پاییزه ورزشی دانشجویی مجتمع آموزش عالی گناباد تقدیر شد

5 دی 1397, 11:03 ق ظ

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی گناباد همزمان با نزدیک شدن به پایان نیمسال اول تحصیلی 98-97 از دانشجویان برتر مسابقات ورزشی درون دانشگاهی جشنواره پاییزه و گرامیداشت هفته تربیت بدنی و روز دانشجو تقدیر شد.

رئیس مجتمع آموزش عالی گناباد در ابتدای این مراسم ضمن خوش آمدگویی و تقدیر و تشکر از ورزشکاران دانشجو گفت" دانشجویان بایستی لحظه لحظه خود را غنیمت بشمرند و بخش زیادی از اوقات فراغت خود را با ورزش کردن سپری کنند که بهترین و با ارزشمند ترین اوقات زندگی، اوقات دانشجویی است. دکتر حسین نجاری بیان کرد" با توجه به اماده سازی مجموعه ورزشی  چندمنظوره دانشگاه و فعالیت های خوب و پرشور دانشجویان امیدواریم بتوانیم بزودی تجهیزات ورزشی مناسبی فراهم نماییم تا دانشجویان بتوانند از آنها استفاده نمایند. وی افزود" با توجه به اینکه در حال حاضر 65 درصد از دانشجویان ما در برنامه های ورزشی حضور فعال دارند ، امیدواریم بتوانیم میزبانی مسابقات منطقه ای در رشته های مختلف ورزشی باشیم. در ادامه این مراسم مدیر دانشجویی مجتمع نیز ضمن خوش آمد گویی به دانشجویان ورزشکار حاضر در سالن به ارائه گزارش در خصوص حوزه دانشجویی و فعالیت های ورزشی این بخش پرداخت و به دانشجویانی که در مسابقات ورزشی درون دانشگاهی مقام هایی کسب نموده اند تبریک گفت و برای آنان آرزوی موفقیت و سربلندی نمود و از ریاست دانشگاه خواست تا در جهت توسعه و حمایت از امر ورزش بیش از پیش حامی این بخش باشند. دکتر یاسر اسماعیلیان رقابت های ورزشی سازنده را برای دانشجویان مهم توصیف کرد و افزود " ورزش باعث تقویت  و درمان روح و جسم در انسان می شود و امیدواریم تمامی دانشجویان از این امر مهم غافل نشوند. گفتنی است در پایان این مراسم مصطفی شبانی برگزیده مسابقات قهرمانی مارشال کاپ رشته اسکیت  به اجرای حرکات نمایشی پرداخت و از دانشجویان برگزیده در رشته های مختلف ورزشی تقدیر شد.

گالری تصاویر