با تلاش مرکز مشاوره دانشجویی و کانون همیاران سلامت کارگاه آموزشی "سخنرانی و فن بیان" برگزار شد.

16 آذر 1397, 3:02 ب ظ

هم‌زمان با گرامیداشت روز دانشجو و با همکاری کانون همیاران سلامت مجتمع کارگاه آموزشی "سخنرانی و فن بیان" توسط مرکز مشاوره و سلامت به مدت 5 ساعت برگزار شد.

هدف از برگزاری این کارگاه برقراری ارتباط مؤثر و مدیریت کلام، تقویت اعتمادبه‌نفس دانشجویان در زمان ارائه سخنرانی و سمینار و مباحث درسی بود. طی برگزاری کارگاه مباحثی همچون تکنیک‌های کاربردی فن بیان، فرمول‌های جذابیت در بیان، تحت تأثیر قرار دادن مخاطب، مدیریت ترس از سخنرانی و نیز کاهش استرس توسط امیر احمدی؛ مدرس اصول و فنون سخنرانی و زبان بدن برای دانشجویان مورد تشریح قرار گرفت. همچنین دانشجویان شرکت‌کننده در کارگاه آموزشی "سخنرانی و فن بیان" به‌صورت داوطلبانه موضوعات آموزش داده‌شده را تمرین کردند و نقاط ضعف و قوت ایشان توسط  مدرس کارگاه تحلیل و بررسی شد.

بحث و گفتگو در خصوص مباحث آموزشی کارگاه، پاسخ به سؤالات و انجام تمرین‌های مختلف برای بالا بردن سطح فن بیان و مدیریت استرس و تقویت اعتمادبه‌نفس در دانشجویان نیز از دیگر برنامه‌های اجرایی در این کارگاه بود.

در پایان به شرکت‌کنندگان در کارگاه گواهینامه اعطاء گردید.

گالری تصاویر