پیام تبریک دکتر نجاری، رئیس مجتمع آموزش عالی گناباد به مناسبت روز دانشجو

15 آذر 1397, 3:36 ب ظ

در عصر بیداری روزافزون اندیشه‌ها و پویش خرد ورزانه به سمت فراگیری و توسعه تجربه‌های بزرگ تاریخی، نقش دانشجویان و دانشگاه‌ها بی بدیل  است.

تحول‌گرایی روشنگرانه و رشد و تعالی بنیادین در جامعه ممکن نخواهد شد مگر آن‌که در کنار دیگر الزامات ،تحصیل و ترویج دانش و بینش عمیق علمی مورد اهتمام ویژه قرار گیرد.از سویی دیگر، دانشگاه در کنار تخصص‌آموزی و دانش‌پروری،فرصت معرفت‌اندوزی، تجربه‌ورزی، فرهنگ‌مداری و سازندگی را نیز فراهم می‌کند.به بیان حکیمانه و جاودانه‌ی امام راحل "دانشگاه مبدأ همه‌ی تحولات است".

روز مبارک و فرخنده‌ی 16 آذر ماه که به نام دانشجو آراسته است ضمن آن‌که یادآور نقش ممتاز، پیش‌برنده و آگاهی‌بخش جنبش‌های دانشجویی در مسیر حقیقت‌جویی و دفاع از ارزش‌های راستین مکتبی و ملی ماست، سند پرافتخارحضورپیش‌گام دانشگاهیان در مواجهه و مبارزه با منش و روش  بیدادگران و خودکامگان جهان است.

تأثیردانشجویان بر بالندگی، پویایی و نشاط سیاسی و فرهنگی جامعه در شرایطی که میلیون‌ها دانشجو در حال تحصیل دردانشگاه‌ها هستند می‌تواند یک قابلیت ممتاز برای پیشبرد همه‌ی برنامه‌های کلان و پیشرفت همه‌جانبه  کشور باشد. ازین رو ورود به مباحث کلان راهبردی،اولویت دادن به شایسته‌سالاری علمی در تمهید همه‌ی امور، گسترش امکان نقد و آسیب‌شناسی روش‌ها، تأمین فضای گفتگو و هم‌اندیشی  گرایش‌های مختلف در کنار تعهد و حساسیت به حفظ آرمان‌ها و اصول اسلامی و انقلابی از ویژگی‌های محیط دانشگاهی است و البته  دانشجویان ارجمند و فرهیخته درتحقق و فراهم آمدن چنین فضایی نقشی غیر قابل انکار دارند.

تدوین الگوهای علمی و عملی توسعه و تعالی جامعه جز با مشارکت و نقش‌آفرینی محوری دانشجویان و دانشگاهیان عزیز ممکن نخواهد شد.

خرسندی سزاوار و افتخاری غیر قابل وصف است  که در کسوت یک خادم دانشگاهی صمیمانه‌ترین تبریک‌های خود را به فرزندان عزیزم- دانشجویان مجتمع آموزش عالی گناباد- و بلکه همه‌ی دانشجویان میهن سرافرازمان تقدیم کنم. پاسداشت سنت نیکوی تجلیل از دانشجویان و گرامیداشت مناسبت فرخنده‌ی 16 اذر که بازخوانی  نقش حماسه آفرین دانشگاهیان درتاریخ پرشکوه مبارزات ضد استکباری ملت ما نیز هست،یک مسئولیت و رسالت بزرگ است.

دانشجویان مجتمع آموزش عالی گناباد  نیک می‌دانند که این مرکز دانشگاهی با شتاب و تدبیردر حال تکامل و در مسیرتبدیل به الگوی توسعه علمی در منطقه است.انشالله با تکمیل پروژه‌های عمرانی و ارتقاء ظرفیت‌های آموزشی، ضمن توسعه بسترها برای فعالیت‌های علمی، پژوهشی و فرهنگی و فراهم آمدن امکان خدمتگزاری شایسته‌تر،شاهد رشد و توفیقات روزافزون شما عزیزان باشیم.