تیم اجرایی شریعت نامه از سایت مجتمع آموزش عالی گناباد بازدید کرد.

13 آذر 1397, 12:40 ب ظ

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی گناباد، اعضای هیات تحریریه شریعت نامه گناباد از مجموعه سایت این مجتمع بازدید نمودند.

دز این بازدید که به‌منظور اطلاع از ساخت پروژه‌های عمرانی مجتمع آموزش عالی گناباد انجام شد، رئیس مجتمع آموزش عالی و جمعی از مسئولین و خبرنگاران حضور داشتند که از نزدیک شاهد پیشرفت و روند ساخت‌وساز مجتمع آموزش عالی قرار گرفتند.

رئیس مجتمع آموزش عالی گناباد در این بازدید ضمن خیرمقدم و خوش‌آمد گویی به مهمانان، به تشریح مأموریت‌های دانشگاه پرداخت و گفت: «خوشبختانه امروز با تکمیل و افتتاح پروژه‌هایی نظیر مجموعه ورزشی چندمنظوره دانشگاه می‌توانیم گامی مؤثر در پر کردن اوقات فراغت دانشجویان برداریم و امید است به‌زودی شاهد تکمیل و افتتاح پروژه‌های خوبی مانند زمین چمن مصنوعی روباز باشیم که دانشجویان و خانواده‌ها نیز بتوانند از این امکانات بهره‌مند شوند.»

دکتر حسین نجاری در خصوص سؤال خبرنگاران بابت دعوت و بازدید از سایت دانشگاه افزود «امروزه دانشگاه و مسئولین می‌بایست ارتباط نزدیکی با جامعه و مردم داشته باشد تا بتواند اهداف و مسیر پیشرفت را با کمک و همیاری یکدیگر و علی‌الخصوص خیرین و نخبگان هموار نماید.»

وی از تمامی افراد و خیرین عزیزی که با مجموعه دانشگاه همکاری نمودند تقدیر ویژه کرد و در خصوص رشته‌های موردتوجه دانشگاه در آینده نزدیک افزود «به امید خدا رشته‌های هنر، مدیریت جهانگردی، دامپزشکی به رشته‌های موجود این دانشگاه اضافه خواهد شد.»

جواد گازری مدیر طرح و برنامه دانشگاه نیز در این بازدید میدانی، توضیحات جامعی در خصوص متراژ بناهای ساخته‌شده و هزینه‌های آن و پروژه‌های در حال احداث دانشگاه ارائه کرد.

همچنین دکتر مسعود عشقی زاده مدیر گروه مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه از سطح زیر کشت 50 هزار مترمربع درختچه‌های مقاوم در سایت دانشگاه و 300 مترمربع گلخانه از منابع آبی قنات قصبه با بهره‌گیری از سیستم آبیاری پیشرفته خبر داد.

گالری تصاویر