روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان

7 آذر 1397, 11:17 ق ظ

بیست و پنجم نوامبر مصادف با چهارم آذرماه 1397، از سوی سازمان جهانی بهداشت (WHO) «روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان» و یا اصطلاحا «جهان نارنجی» در نظر گرفته شده است. سازمان جهانی بهداشت (WHO) بمناسبت روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان شعائر و باورهای زیر را در نظر گرفته است:

• خشونت علیه زنان نقض حقوق بشر است.
  • خشونت علیه زنان می تواند در نتیجه ی تبعیض علیه زنان، در قانون و هم چنین در عمل، و نابرابری های مداوم بین مردان و زنان رخ بدهد.
  • خشونت علیه زنان برپیشرفت بسیاری از زمینه ها، از جمله ریشه کن کردن فقر، مبارزه با اچ آی وی / ایدز و صلح و امنیت اثرگذار است.
  • خشونت علیه زنان و دختران اجتناب ناپذیر است. پیشگیری امکان پذیر است و ضروری است
  • خشونت علیه زنان هم چنان یک بیماری همه گیر جهانی است.

در همین راستا مطالب آموزشی به صورت بنر و کتابچه آماده گردیده است. هدف کلی این برنامه این است که دانشجویان، بویژه دانشجویان دختر با اشکال مختلف خشونت های خانگی آشنا شده، براي دريافت كمك بیشتر اقدام كنند و عموم اطلاعات بیشتر و بهتری در مورد خشونت های خانگی، علل و پیامدهای احتمالی آن، و آن چه کمک کننده است و یا می تواند برای پیشگیری و درمان در دسترس باشد آگاه شوند.

گالری تصاویر