همزمان با هفته وحدت مسوولین دانشگاه و شهرستان از خوابگاه های دانشجویی بازدید کردند.

4 آذر 1397, 10:08 ب ظ

در آستانه فرارسیدن روز دانشجو و همزمان با سالروز میلاد پیامبر اعظم(ص) و امام جعفر صادق (ع) جمعی از مسوولین دانشگاه و شهرستان از خوابگاه های دانشجویی بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی گناباد در این بازدید که مهندس حسین زاده شهردار گناباد و علیرضا موحد نایب رییس شورای شهر گناباد مسوولین دانشگاه را همراهی می کردند بازدیدی از خوابگاه های دانشجویی انجام شد.
در این بازید دانشجویان٬ ریاست دانشگاه و همراهان ایشان را به اتاق های دانشجویی دعوت کردند و با چای و خرما و شیرینی پذیرایی نمودند و دانشجویان قومیت های مختلف در دانشگاه نیز با اهدای لباس محلی خود به رییس دانشگاه از ایشان خواستند تا این لباس رابپوشند که با استقبال دکتر نجاری مواجه شد.
در این دیدار صمیمانه دانشجویان درخواست ها و مشکلات خود را بیان کردند که با قول مساعد مسولین دانشگاه همراه گشت.
مهندس حسین زاده شهردار گناباد نیز ضمن حضور در خوابگاه های دانشجویی قول مساعد جهت آسفالت محوطه خوابگاه و ایجاد زمین والیبال ساحلی و روشنایی بلوار دانشجو را داد.
در ادامه دیداری با دبیران انجمن های صنفی دانشگاه نیز انجام شد که به بیان مشکلات و خواسته های دانشجویان پرداختند.
در پایان نیز اتاق های نمونه خوابگاه مشخص شدند و مقرر شد به هر یک از اتاق های نمونه یک تخته فرش اهدا شود.