مجتمع آموزش عالی گناباد، میزبانی ششمین همایش ملی زعفران و عنوان برترین مقالات پنجمین همایش ملی زعفران را کسب کرد.

30 آبان 1397, 1:00 ب ظ

با تأیید مهندس عباس همتی رئیس جمعیت ایرانی علوم زعفران، مجتمع آموزش عالی گناباد در سال میزبان ششمین همایش ملی زعفران در شهرستان خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی گناباد در پی بازدیدهای صورت‎گرفته توسط رئیس و کارشناسان جمعیت ایرانی علوم زعفران از مجتمع آموزش عالی گناباد، ظرفیت‎ها و پتانسیل این دانشگاه را در برگزاری همایش بعدی مناسب ارزیابی نمود.

در بیانیه پایانی پنجمین همایش ملی زعفران که در 23 و 24 آبان ماه در دانشگاه تربت حیدریه برگزار گردید، میزبانی ششمین همایش به مجتمع آموزش عالی گناباد واگذار شد و همچنین مقاله  دو تن از اعضای هیأت علمی مجتمع آموزش عالی گناباد آقایان دکتر مسعود عشقی زاده و دکتر یاسر اسماعیلیان با عنوان "پهنه بندی مناطق مناسب جهت کشت زعفران با کمک سامانه اطلاعات جغرافیایی (مطالعه موردی: شهرستان گناباد)" به عنوان مقاله برتر و برگزیده معرفی شد و با اهدای تندیس و جوایز از نگارندگان مقاله تجلیل به عمل آمد.

گالری تصاویر