مدير امور اداري و پشتيباني مجتمع آموزش عالی گناباد منصوب شد.

6 آبان 1397, 7:31 ق ظ

آقای حسن قربانی قوژدی عضو هیأت علمی گروه کشاورزی مجتمع آموزش عالی گناباد از طرف دکتر نجاری، رئیس مجتمع به عنوان مدير امور اداري و پشتيباني منصوب گردید. متن پیام به شرح ذیل است:

جناب آقای حسن قربانی قوژدی
​با سلام و عرض ادب؛

احترامأ،با توجه به شايستگي، تعهد و توانايي مديريتي جناب‌عالي، طي اين ابلاغ از تاريخ 97/8/5 به مدت يك سال،به عنوان مدير امور اداري و پشتيباني مجتمع آموزش عالي گناباد منصوب مي‌شويد،انتظار مي‌رود با اجراي سياست‌ها و خط مشي‌هاي دانشگاه در حوزه اداري و پشتيباني، برنامه‌ريزي لازم و نظارت دقيق بر امورات محوله در زمينه‌هاي مرتبط، همراه با رعايت قوانين و مقررات به عمل آورده و بيش از پيش در جهت توسعه همه جانبه و ارتقا به دانشگاه گام برداريد. اميد است با استعانت از خداوند متعال  و همفكري ساير همكاران محترم در انجام وظايف و مسئوليت‌هاي خطير محوله موفق و مؤيد باشيد.

دکتر حسین نجاری
رئیس مجتمع آموزش عالی گناباد

رئیس مجتمع آموزش عالی گناباد از خدمات جناب آقای دکتر محمد شفاعی طی دوران مدیریت خود در حوزه اداری و پشتیبانی تقدیر نمود. لازم به ذکر است دکتر شفاعی به عنوان رابط گروه آموزشی آمار منصوب شدند.