سرپرست امور فرهنگی مجتمع آموزش عالی گناباد منصوب شد.

5 آبان 1397, 3:04 ب ظ

دکتر امیر حسین اخروی عضو هیأت علمی گروه مدیریت مجتمع آموزش عالی گناباد از طرف معاون آموزشی، پژوهشی، دانشجویی و فرهنگی به عنوان سرپرست امور فرهنگی منصوب گردید. متن پیام به شرح ذیل است:

جناب آقای دکتر امیرحسین اخروی

با سلام و عرض ادب؛

احتراماً با توجه به مصوبات کارگروه مربوطه، به موجب این ابلاغ از تاریخ 97/8/5 به مدت یک سال به سمت سرپرست امورفرهنگي مجتمع آموزش عالي گناباد منصوب مي گرديد. اميد است با استعانت از خداوند متعال و حضرت ولي عصر(عج)، با هماهنگي معاونت آموزشي، پژوهشي، دانشجویی و فرهنگی در برنامه‎ريزي و اجراي وظايف محوله، مقررات و آيين‌نامه‌هاي مربوطه اقدام نموده و در راستاي اهداف و سياست‌هاي مجتمع، گام برداريد. توفيق روز افزون جنابعالي را، از خداوند بزرگ مسئلت مي‌نمايم.

دکتر سید مصطفی موسوی زاده

معاون آموزشی، پژوهشی، دانشجویی و فرهنگی