کلنگ زمین فوتبال چمن مصنوعی مجتمع آموزش عالی به زمین خورد.

29 مهر 1397, 8:45 ق ظ

مراسم کلنگ زنی زمین فوتبال چمن مصنوعی مجتمع آموزش عالی گناباد با هدف ارتقاء فضای ورزشی دانشگاه و پر کردن اوقات فراغت دانشجویان و با حضور جمع کثیری از مسئولین و دانشجویان در محل سایت این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه گناباد " رئیس مجتمع آموزش عالی گناباد در این مراسم، ضمن تبریک روز تربیت‌بدنی و ورزش، هدف از توسعه فضای ورزشی را توسعه رشته‌های ورزشی در راستای افزایش نشاط دانشجویان دانست.

"دکتر حسین نجاری" با اشاره به ساخت این سالن در فضایی به متراژ 1200 مترمربع و اعتباری بالغ‌بر دو هزار و پانصد میلیون ریال اظهار داشت: زمین چمن مصنوعی به همت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با مشارکت صندوق رفاه دانشجویان کشور احداث خواهد شد که امیدواریم با بهره‌برداری از این مجموعه، فضا شهرستان نیز بتوانند از آن بهره‌مند گردند.

گفتنی است، در این مراسم  سرپرست فرمانداری، رییس مجتمع آموزش عالی گناباد، رییس اداره تربیت‌بدنی، سرپرست اداره بهزیستی و جمعی از دانشجویان و کارکنان و مسئولین شهرستان نیز حضور داشتند.

گالری تصاویر