رئیس مجتمع آموزش عالی: گناباد امسال میزبان آزمون دکترا خواهد بود.

25 مهر 1397, 1:35 ب ظ

با توجه به پیگیری‌های انجام‌گرفته و دریافت نامه از سازمان سنجش آموزش کشور، گناباد میزبان آزمون دکترای دانشجویان ورودی 98 خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی گناباد و به نقل از دکتر حسین نجاری رییس مجتمع آموزش عالی، با توجه به پیگیری‌های صورت گرفته و موافقت سازمان سنجش آموزش کشور و با توجه به آمار ثبت نامی داوطلبان شهرستان گناباد در آزمون دکترا، این امکان برای مجتمع آموزش عالی گناباد فراهم‌شده است تا میزبان این آزمون باشد.

لازم به ذکر است که امسال برای اولین بار این دانشگاه میزبان آزمون کارشناسی ارشد نیز بوده است.