مجتمع آموزش عالی گناباد در تأمین زیرساخت و فضای آموزشی دانشگاه فرهنگیان همکاری می کند

21 مهر 1397, 12:31 ب ظ

با حضور دکتر هادی محمد پور مدیر آموزش‌وپرورش شهرستان در سازمان مرکزی مجتمع آموزش عالی، در راستای ایجاد دانشگاه فرهنگیان در شهرستان و استفاده از زیرساخت‌های آموزشی و فضاهای آموزشی این مجتمع تفاهم‌نامه‌ای امضا شد.

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی گناباد با توجه به موافقت اخذشده در خصوص تأسیس شعبه دانشگاه فرهنگیان در گناباد و پیرو بازدید مسوولین ارشد دانشگاه فرهنگیان از زیرساخت‌های آموزشی این مجتمع، جلسه تعامل هیات رییسه مجتمع آموزش عالی گناباد با مدیریت آموزش‌وپرورش شهرستان برگزار شد.

با توجه به توافق طرفین امکان بهره‌مندی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان از زیرساخت‌های آزمایشگاهی، کارگاهی، آموزشی، کمک‌آموزشی و رفاهی مجتمع در طول سال تحصیلی فراهم گردید.

دکتر حسین نجاری رییس مجتمع آموزش عالی گناباد ضمن خیرمقدم حضور رییس آموزش‌وپرورش شهرستان، با توجه به فضای دانشگاهی بودن شهرستان، آمادگی مجتمع آموزش عالی گناباد را جهت هرگونه همکاری و در اختیار گذاشتن کلیه امکانات جهت تأسیس دانشگاه فرهنگیان اعلام نمود.