جلسه توجیهی دانشجویان نو ورود مهرماه 97 با حضور جمع پرشور دانشجویان برگزار شد

11 مهر 1397, 5:44 ب ظ

همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید و با حضور دانشجویان نو ورود و مسوولین مجتمع آموزش عالی گناباد جلسه توجیهی و بازدید از پردیس مجتمع در راستای آشنایی اولیه دانشجویان با محیط و شرایط انجام شد.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن خیر مقدم به دانشجویان و خانواده های ایشان توصیه هایی را به آنان ابلاغ کرد.

حجه الاسلام قرشی توصیه به نشاط جسمی و روحی از طریق عبادت و ورزش را جهت  رشد معنوی دانشجویان ضروری دانست و همکاری و مشارکت دانشجویان را در برنامه های علمی و فرهنگی  دانشگاه  مورد تاکید قرار داد.

وی از دانشجویان جدید خواست تا با الگو گرفتن از شهدای هسته ای و تمرکز در درس ها و  آموختن علم  می توانند به موفقیت های خود برسند.

در ادامه جلسه معاون آموزشی پژوهشی و دانشجویی مجتمع نیز با عرض خیر مقدم به دانشجویان، با ابراز اینکه  این مقطع فرصت مناسبی برای پیشرفت و آموختن علم در دوران تحصیل است و از دانشجویان خواست تمام انرژی خود را صرف علم و پیشرفت نمایند تا به امید خدا در آینده جهت انتخاب شغل دچار مشکل نشوند.

دکتر مصطفی موسوی زاده افزود: یک فرد ماهر هیچ گاه بیکار نخواهد بود و کسانی موفق خواهند بود که بیشتر تلاش کنند و از فرصت ها و پتانسیل های موجود بیشترین استفاده را نمایند.

معاون آموزشی  مجتمع تاکید کرد" جهت اعتماد به نفس بیشتر و مشارکت در کار گروهی، در انجمن های علمی، کانون ها و جلسات علمی شرکت مستمر داشته باشند.

دکتر حسن قربانی مدیر فرهنگی مجتمع نیز بخشی از فعالیت های انجام شده در حوزه فرهنگی و برنامه های اتی را برای دانشجویان بیان کرد. دکتر حسینی سبزواری مسئول انجمن های علمی مجتمع نیز با معرفی مدیریت های دانشگاه، و همچنین در خصوص وظایف آموزشی، معرفی کانون های فرهنگی و انجمن های فعال و دوره های متعددی که در مجتمع برگزار می شود، توضیحاتی برای دانشجویان نو ورود  ارائه نمود.