دکتر محمد کافی رییس دانشگاه فردوسی مشهد طی ارسال نامه ای از رییس مجتمع آموزش عالی گناباد تقدیرکرد

4 مهر 1397, 11:10 ق ظ

طی ارسال نامه ای دکتر محمد کافی رییس دانشگاه فردوسی مشهد و همچنین رییس هیات نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری خراسان رضوی از رییس مجتمع آموزش عالی گناباد در راستای تشکیل مدیدریت نظارت و ارزیابی در این مجتمع تقدیر کرد.

متن پیام به شرح ذیل است:
جناب آقای دکتر حسین نجاری
رییس محترم مجتمع آموزش عالی گناباد
بدین وسیله مراتب تقدیر و تشکر این هیات را از تشکیل شورا و مدیریت نظارت و ارزیابی در آن مجتمع ابراز می داریم.امید است آن مجتمع در جهت فرهنگ سازی نظارت و ارزیابی درونی و تضمین کیفیت در آموزش عالی اقدام نموده و این موضوع برای نیل به اهداف و ماموریت های آن مجتمع مورد توجه قرار گیرد.

محمد کافی
رییس هیات نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت
علوم، تحقیقات و فناوری خراسان رضوی

View the embedded image gallery online at: