اطلاعیه در خصوص سامانه نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر ورودی جدید

25 شهریور 1397, 1:46 ب ظ

سامانه نقل‌وانتقال برای همسر و فرزندان معظم شهدا ، آزادگان ، جانبازان 25٪ و بالاتر از تاریخ اعلام نتایج لغایت 1397/06/30آماده ثبت‌نام از واجدین شرایط می‌باشد .
همچنین شرایط ثبت‌نام عبارت است از:

1- امکان ثبت نام فقط برای دانشجویان جدیدالورود شاهد و ایثارگر واجد شرایط مقطع کارشناسی ورودی سال تحصیلی 98-97 فراهم می‌باشد و به درخواست‌های دانشجویان ورودی سالهای قبل ترتیب اثر داده نخواهد شد.
2- بررسی درخواست انتقال یا میهمانی تنها در صورت دایر بودن رشته، دوره و گرایش تحصیلی در دانشگاه مقصد امکان‌پذیر می‌باشد.
3- رسیدگی به درخواست تغییر رشته/ گرایش و یا انتقال توأم با تغییر رشته/گرایش مقدور نمی‌باشد.
4- متقاضیان موظف به ثبت‌نام در دانشگاه مبدأ (قبولی) می‌باشند و پس از بررسی مدارک و احراز شرایط انتقال یا میهمانی توسط کمیسیون مربوط و اعلام به دانشگاه‌های مبدأ و مقصد، می‌توانند به دانشگاه مقصد برای ثبت‌نام و انتخاب واحد مراجعه نمایند.
5- پذیرفته‌شدگان نیم سال دوم سال تحصیلی 98-97 (بهمن‌ماه) مشمول مجاز به ثبت‌نام در سامانه نمی‌باشند.

شایان‌ذکر است اداره کل امور دانشجویان شاهد و ايثارگر سازمان امور دانشجويان از پذيرش درخواست‌های خارج از سامانه معذور است.همچنین نتیجه کمیسیون هفته دوم مهرماه اعلام خواهد شد.