دوره آموزشی روش‌های پیشگیری از شیوع پدیکلوزیس (شپش) ویژه کارکنان حوزه معاونت دانشجویی مجتمع آموزش عالی گناباد برگزار شد.

20 شهریور 1397, 2:03 ب ظ

اولین دوره آموزشی روش های کاربردی مقابله با پدیکلوز (شپش) با همکاری معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گناباد برای کارکنان حوزه معاونت دانشجویی مجتمع آموزش عالی گناباد در تاریخ 1397/6/18 برگزار گردید.

در این دوره آموزشی چرخه زندگی شپش، نحوه انتقال، درمان، رشک زدایی، راه های پیشگیری و بیماریابی آن توسط کارشناسان تدریس شد. همچنین در این دوره آموزشی به مهم ترین راهکارها جهت پیشگیری و کنترل بیماری پرداخته شد.

در پایان این دوره، بروشور آموزشی بین شرکت کنندگان توزیع شده و حاضران به طرح سوالات و مشکلات خود پرداخته و جلسه به صورت پرسش و پاسخ پایان یافت.

گالری تصاویر