رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: در راستای ایجاد مرکز خدمات دانشجویی در دانشگاه‌ها، اختیارات معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها در حوزه رفاهی افزایش می‌یابد.

20 شهریور 1397, 10:57 ق ظ

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر مجتبی صدیقی در نشست روسای دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری که در دانشگاه علم و صنعت ایران در حال برگزاری است، اظهار داشت: باهدف تقویت حوزه رفاهی دانشجویی دانشگاه‌ها، از مهرماه سال جاری اختیارات معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها افزایش می‌یابد و معاونت‌های دانشجویی از یک استقلال نسبی برخوردار و امور مالی جدا خواهند داشت.

وی افزود: ایجاد مرکز خدمات دانشجویی در دانشگاه‌ها با استفاده از تجربه تأسیس سازمان امور دانشجویان صورت می‌گیرد و این مراکز با استفاده از ظرفیت هیئت‌های امنا دانشگاه خواهند توانست با دست بازتری در حوزه خدمات دانشجویی مانند مسکن و تغذیه عمل کنند.

دکتر صدیقی افزایش اختیارات معاونان دانشجویی و ایجاد مرکز خدمات دانشجویی در دانشگاه‌ها را در مسیر تحقق هدفمندی یارانه‌های دانشجویی اعلام کرد و گفت: با اجرایی شدن این اهداف مدیریت دانشگاه‌ها فرصت بیشتری برای پرداختن به امور آموزشی و پرورشی خواهند داشت.

رئیس سازمان امور دانشجویان در تشریح برنامه‌های مهم این سازمان در سال اخیر گفت: رتبه‌بندی و ارتقای خوابگاه‌های سطح سه و چهار کشور به سطوح یک و دو، ساخت ۲۴ زمین چمن ورزشی مصنوعی و رتبه‌بندی سالن‌های ورزشی دانشگاه‌های کشور ازجمله این اقدامات است.

وی با اشاره به تدارک لازم برای آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها گفت: با هماهنگی ستاد تنظیم بازار و وزارت جهاد کشاورزی، اقلام عمده موردنیاز دانشگاه‌ها درزمینهٔ تغذیه دانشجویان تهیه‌شده است و در استان‌ها توزیع خواهد شد.

دکتر صدیقی در خصوص اختصاص ارز دانشجویی به فرصت‌های مطالعاتی دانشجویان دکتری گفت: تا پایان شهریورماه دانشگاه‌ها می‌توانند لیست دانشجویان اعزامی به فرصت‌های مطالعاتی را به سازمان دانشجویان معرفی کنند و ارز با نرخ ۴,۲۰۰ تومان دریافت کنند.

وی در پایان، با اشاره به اتمام فاز سوم طرح پژوهشی مطالعه سیمای زندگی دانشجویان گفت: نتایج این طرح به معاونان دانشجویی ارسال‌شده است و از روسای دانشگاه‌ها انتظار می‌رود در شورای دانشگاه نتایج دانشگاه خود و مقایسه آن با سایر دانشگاه‌های کشور را بررسی کنند.