پیام ریاست مجتمع آموزش عالی گناباد به مناسبت روز خبرنگار

17 مرداد 1397, 9:38 ق ظ

دنیای امروز عصر تبادل اطلاعات و انتشار سریع اخبار است که در این بین اطلاعات می تواند روند توسعه را در جوامع سرعت بخشد.

یک خبرنگار می تواند در راستای هدایت افکار عمومی اثر بخشی زیادی داشته باشد. روز خبر نگار یادآور مجاهدت های حقیقت طلبانی است که سعی در آگاهی بخشی دارند. خبرنگاران عزیز نوشته هایشان بیان دردهای کسانی است که فریادشان بی صداست. تلاش آن ها در انعکاس اخبار و اطلاعات و بیان مسایل و مشکلات مردم ارزشی ستودنی دارد تا جایی که می توان به قسم حضرت حق به قلم یاد نمود.

جامعه دانشگاهی نیز با گرامیداشت ۱۷ مردادماه و روز خبرنگار بر خود افتخار می داند که با تعامل٬ همکاری صمیمانه و سازنده با اصحاب رسانه گام های بلندی در توسعه بردارد و ضمن گرامی داشت شهدای خبرنگار  و تبریک این روز به جامعه خبری٬ آرزو می نماید تا در این مسیر با گام های استوار در مسیر سرافرازی ایران اسلامی گام بردارند.

دکتر حسین نجاری

رییس مجتمع آموزش عالی گناباد