دوره استاندارد بازرسی جوش با اعطای گواهی بین المللی فنی حرفه ای در راستای انجام تفاهم نامه همکاری برگزار شد

2 مرداد 1397, 1:58 ب ظ

همزمان با هفته فنی و حرفه ای دکتر حسین نجاری به همراه جمعی از اعضای هیات علمی وکارکنان از مرکز فنی و حرفه ای شهرستان بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی گناباد، در این بازدید که به همراه جمعی از مسوولین شهرستان انجام گرفت، کارگاه ها و توانمندی های مرکز فنی و حرفه ای بهلول گناباد معرفی شدند.
مهندس غلامرضا علیخانی ضمن معرفی پتانسیل های موجود در این مرکز، از وجود امکاناتی خبر داد که در استان بعضا حرف اول را می زنند و متقاضیان می توانند بصورت رایگان از کارگاه هایی که فنی و حرفه ای شهرستان برگزار می کند استفاده نمایند.
دکتر مجتبی محمدپور مدیر امور پژوهشی مجتمع آموزش عالی گناباد نیز ضمن تشکر از همکاری مرکز فنی حرفه ای شهرستان به خاطر تعامل دو طرفه گفت در حال حاضر دوره استاندارد بازرسی جوش به مدت 170 ساعت با اعطای گواهینامه بین المللی برای دانشجویان مکانیک، مواد و عمران این مجتمع برگزار می شود که این دوره ها می تواند آموزشی استاندارد و مهارتی مفید را دراختیار دانشجویان قرار داده و آن ها را برای ورود به بازار کار آماده نماید. وی افزود در راستای عقد تفاهم نامه دو جانبه بین دانشگاه و فنی حرفه ای این دوره ها می تواند جایگزینی برای درس کارآموزی دانشجویان نیز باشد.

گالری تصاویر