پیام تسلیت رییس مجتمع آموزش عالی گناباد در پی درگذشت عالم بزرگوار حاج شیخ عبدالکریم نصیری

27 تیر 1397, 8:26 ب ظ

انا لله و انا الیه راجعون
ارتحال عالم ربانی و مجاهد بزرگ شهرستان حضرت حجت الاسلام حاج شیخ عبدالکریم نصیری رحمه الله علیه موجب تأثر و تأسف جامعه دانشگاهی گردید.
آن عالم بزرگوار٬ استاد حوزه علمیه و معلم اخلاق شهرستان بودند و سال ها در نشر معارف اسلامی از هیچ کوششی دریغ نکردند.
اینجانب از طرف خود اساتید و کارکنان و دانشجویان مجتمع آموزش عالی گناباد این مصیبت را به مردم شریف شهرستان و همه بازماندگان و خاندان شریف ایشان تسلیت عرض نموده و از خداوند قادر متعال علو درجات را برایشان مسالت داریم.