جشنواره غذاهای بومی و محلی در مجتمع آموزش عالی برگزار شد.

17 تیر 1397, 12:43 ب ظ

فعالیت های گروهی عاملی در جهت افزایش نشاط اجتماعی است

در راستای ایجاد نشاط اجتماعی و تقویت روحیه مشارکتی و کار گروهی، امور فرهنگی مجتمع آموزش عالی گناباد اقدام به برگزاری جشنواره غذای بومی نمود.

قربانی مدیر فرهنگی مجتمع آموزش عالی گناباد از حضور 9 تیم دو نفره در برگزاری این جشنواره خبر داد و گفت این تیم های دو نفره خانواده های کارکنانی هستند که یکی از زوجین آن ها شاغل در مجتمع آموزش عالی گناباد می باشند و با انتخاب یک هم گروهی در جشنواره طبخ غذای بومی محلی شرکت کرده اند.

وی ادامه داد غذاهایی که برای برگزاری این مسابقات در نظر گرفته شده شامل آش سنتی گناباد، حلوا شیره انگور، گندم پلو با بادمجان است.

ایشان هدف از برگزاری این مسابقات را ترویج فرهنگ مشارکت جمعی، کار گروهی، نشاط اجتماعی و تقویت روحیه رقابتی دانست و ابراز امیداواری نمود تا فعالیت هایی که سبب بهبود و ترویج این امور می شوند در سال تحصیلی جدید چه برای دانشجویان و چه برای کارکنان دانشگاه افزایش یابند.

لازم به ذکر است این جشنواره با حضور داوران شهرستانی و انتخاب سه گروه اول به پایان رسید.

View the embedded image gallery online at: