از خانواده فرهنگیان دانشگاه با حضور رییس آموزش و پرورش شهرستان تقدیر شد

12 تیر 1397, 8:14 ق ظ

در راستاي پاسداشت روز معلم و با توجه به نامه درخواست مدير كل آموزش و پرورش خراسان رضوي به منظور تكريم خانواده‌هاي فرهنگيان، تقدیر از خانواده های فرهنگیان دانشگاه با حضور دکتر محمد پور رییس آموزش و پرورش شهرستان گناباد به عمل آمد.

دکتر نجاری رییس مجتمع آموزش عالی گناباد ضمن خوشامد گویی به خانواده همکاران فرهنگی و ریاست آموزش و پرورش شهرستان، گفت دانشگاه مجموعه پویا، پراسترس و در عین حال دارای جایگاهی بالا در افکار عمومی است از این رو کار در دانشگاه زیاد و زیر ذره‎بین افکار عمومی قرار می‎گیرد. در خانواده‎ای که یکی از همسران در دانشگاه فعالیت می‎نماید باید این موضوع در نظر گرفته شود که در بازه‎ای از زمان حجم کاری فوق‎العاده زیاد بوده و این نیازمند این است که طرف مقابل در خانواده این موضوع را درک نماید.

رییس مجتمع آموزش عالی گناباد ضمن تشکر از حضور دکتر محمد پور، رییس آموزش پرورش شهرستان افزود با توجه به سابقه کار ایشان در همین واحد دانشگاهی به مشکلات کاملاً واقف‌اند و درخواست کردند که معلمانی که در این جمع هستند و سختی مسافت به مدرسه محل تدریس خود را تحمل می کنند با توجه و همراهی ایشان این مشکل و سختی برطرف گردد.

رییس مجتمع آموزش عالی گناباد از همکاری سایر اداره‌ها و مجموعه‌هایی که به هر نحو با این مجتمع همکاری داشته‌اند به ویژه فنی و حرفه‌ای و منابع طبیعی که همکاری نزدیکی با دانشگاه داشته‌اند تشکر کرد و تقاضا نمود که این همکاری همچنان همانند گذشته ادامه داشته باشد.

وی ادامه داد مجتمع آموزش عالی گناباد علی‌رغم نداشتن عنوان خوب، جایگاه مناسبی در وزارت علوم دارد و باید تلاش کرد تا ظرفیتی که امروز در این شهرستان ایجاد شده است از بین نرود.

دکتر نجاری ابراز امیدواری نمود که در آینده نزدیک شاهد دانشگاهی بهتر از آن چه هستیم در منطقه باشیم.

دکتر محمد پور نیز ضمن تشکر بابت دعوت در این جلسه گفت، مجتمع آموزش عالی گناباد مجموعه‌ای نوپا و با رشد بسیار بالا نتیجه تلاش شما فعالان در این مجتمع است.

ایشان به مشکلات آموزش و پرورش خراسان رضوی و به ویژه منطقه گناباد اشاره نمود و فرمود متأسفانه توزیع درستی برای معلمان در مقاطع مختلف تحصیلی در شهرستان وجود نداشته است. در برخی از مقاطع از جمله ابتدایی و متوسطه اول مازاد نیرو داریم و در برخی مقاطع مثل متوسطه دوم کمبود نیرو ملاحظه می‌شود که همین مورد جابجایی نیروها را سخت کرده است. ایشان علاوه بر این به تعداد زیادی از نیروها که طی چند سال آینده بازنشست خواهند شد و هیچ ظرفیتی به گناباد تعلق نگرفته است به عنوان یکی دیگر از مشکلات پیش رو اشاره کردند.

در پایان جلسه فرهنگیان به بیان مشکلات خود با حضور ریاست آموزش و پروش شهرستان پرداختند و با اهدای لوحی از سوی ریاست مجتمع آموزش عالی از این معلمان و ریاست فنی و حرفه‌ای شهرستان تقدیر شد.

گالری تصاویر