تلاش دانشگاه در جهت رفع بحران شوری آب‌وخاک منطقه گناباد

2 تیر 1397, 2:43 ب ظ

با همکاری مجتمع آموزش عالی و جهاد کشاورزی گناباد و با حضور جمعی از اساتید دانشگاه فردوسی و مسوولین شهرستان به میزبانی فرمانداری جلسه پیرامون بررسی مشکل شوری آب‌وخاک منطقه گناباد برگزار شد.

با توجه به مأموریت مجتمع آموزش عالی گناباد و تأکید وزارت علوم به‌منظور حل مشکلات مناطق از طریق دانشگاه‌ها،
در جلسه‌ای که با حضور معاون فرماندار، تنی چند از اساتید دانشگاه فردوسی مشهد و گناباد، اعضاء هیئت‌علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان، رئیس مجتمع آموزش عالی و اساتید این دانشگاه، مدیر جهاد کشاورزی و مسئولین گناباد برگزار شد چالش‌ها و راهکارهای مدیریت شوری آب‌وخاک دشت‌های گناباد موردبحث و تبادل‌نظر قرار گرفت. در پایان این هم‌اندیشی تفاهم‌نامه‌ای میان مجتمع آموزش عالی و مدیریت جهاد کشاورزی گناباد در راستای همکاری‌های بیشتر و تبادل دانش و همچنین تفاهم‌نامه‌ای سه‌جانبه بین مجتمع آموزش عالی و مدیریت جهاد کشاورزی گناباد و دانشگاه فردوسی مشهد به امضا رسید که به‌موجب آن پیگیری و راه‌اندازی پژوهشکده شوری آب‌وخاک مورد تأکید قرار گرفت.

View the embedded image gallery online at: