مدیرکل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری: جایگاه روابط عمومی‌ها در دانشگاه‌ها باید افزایش‌یافته، بودجه مستقل داشته باشند.

27 خرداد 1397, 10:00 ق ظ

نشست مدیران روابط عمومی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و فناوری منطقه 9 کشور هم‌زمان با آخرین روزهای ماه مبارک رمضان با حضور آقای دکتر عبداللهی نژاد مدیرکل محترم روابط عمومی وزارت و هم‌چنین سرکار خانم زرین کفش مسوول دبیرخانه شورای هماهنگی روابط عمومی وزارت و مسوولین  روابط عمومی بیش از 20 دانشگاه ، موسسه آموزش عالی و پارک علم و فناوری از استان‌های سمنان، خراسان رضوی، خراسان شمالی و خراسان جنوبی در دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد.

در این نشست دکتر عبداللهی نژاد،  وزارت علوم را یک وزارت پیشرو و نخبه‌گرا دانست و فرمود معرفی این موضوع به عهده روابط عمومی دانشگاه‌هاست و برای پیشبرد این هدف احتیاج به بازآرایی و ارتقای جایگاه روابط عمومی‌ها داریم که بایستی چیدمان مجدد ساختار صورت گیرد و این چیدمان باید مبتنی بر فنّاوری روز باشد.

ایشان از تلاش برای در نظر گرفتن بودجه مستقل برای روابط عمومی‌های دانشگاه‌ها به‌منظور دست یافتن به اهداف راهبردی دانشگاه‌ها صحبت کردند.

مدیرکل روابط عمومی وزارت عتف از تلاش‌های این وزارتخانه در جهت معرفی سایت آن به‌عنوان یک رسانه مرجع یادکرد و گفت مسوولین روابط عمومی دانشگاه‌ها باید سفیران علم و فناوری در کشور باشند و در این خصوص به فرمایش مقام معظم رهبری که دانشگاه باید به حل معضلات جامعه ورود نمایند اشاره کرد و ادامه داد طرح این موضوع وظیفه روابط عمومی‌ها را حساس‌تر و سنگین‌تر می‌کند.

دکتر عبداللهی نژاد بر جدا بودن روابط عمومی از مسوول دفتری تأکید داشتند و فرمودند جایگاه روابط عمومی‌ها باید در دانشگاه‌ها افزایش‌یافته و در مسائل دانشگاه ورود به هنگام و تصمیمات قاطع داشته باشند.

در پایان این نشست حاضرین در جلسه به بیان دیدگاه‌ها در خصوص ارتقاء سطح کیفی روابط عمومی در سطح دانشگاه‌های منطقه‌ای و ملی و ارائه نقطه نظرات کارشناسی در خصوص آسیب‌ها و مشکلات موجود پرداختند.

لازم به ذکر است محمدجواد مشاوری نیا مدیر روابط عمومی دانشگاه بیرجند به‌عنوان دبیر جدید منطقه 9 توسط حاضرین در جلسه انتخاب و از زحمات دکتر دلبری عضو هیات علمی دانشگاه حکیم سبزواری و دبیر سابق این منطقه و خانم رکن‌آبادی مسئول اسبق دبیرخانه منطقه تقدیر به عمل آمد.

View the embedded image gallery online at: