مناقصه فاز 3 دانشکده علوم برگزار شد

21 خرداد 1397, 2:28 ب ظ

با حضور شرکت های پیمانکار، شرکت مشاور و اعضای کمیسیون مناقصات دانشگاه، مناقصه فاز 3 دانشکده علوم در راستای تکمیل این دانشکده در محل اتاق ریاست برگزار شد.

جلسه با تلاوت آیاتی از قرآن کریم و خیر مقدم دکتر نجاری ریاست دانشگاه به نمایندگان شرکت های پیمانکاری آغاز شد. از 14 شرکت دعوت شده در این مناقصه تعداد 5 شرکت حاضر بودند تا در رقابت اجرای پروژه در بازه زمانی 6 ماهه شرکت نمایند.

به گفته آقای گازری مدیر طرح و برنامه دانشگاه پس از بازگشایی مدارک ارسالی توسط پیمانکاران با حضور اعضای در جلسه، پیمانکار واجد شرایط مشخص و مقرر گردید از 22/3/97 نسبت به تجهیز کارگاه و شروع عملیات پیمانکاری اقدام گردد.

گازری ابراز امیدواری نمود که با افتتاح پروژه دانشکده علوم، شرایط بهره مندی دانشجویان از پردیس فراهم شود

View the embedded image gallery online at: