از برگزیدگان مسابقات ورزشی بومی محلی دانشگاه تقدیر شد

2 خرداد 1397, 2:45 ب ظ

همزمان با پایان مسابقات بومی محلی و هفته خوابگاه های دانشجویی، با حضور ریاست و مسوولین دانشگاه و جمع کثیری از دانشجویان از برگزیدگان جشنواره ورزشی زمستان 96 و بهار 97 و گرامیداشت هفته خوابگاه ها تقدیر شد.

دکتر نجاری رییس مجتمع آموزش عالی گناباد ضمن تبریک ماه مبارک رمضان و تشکر از معاونت دانشجویی دانشگاه گفت خرسندیم که علیرغم تمامی محدودیت هایی که در حوزه های مختلف دانشگاه داریم ولی شاهد حضور خلاقانه دانشجویانی پرتلاش در تمای عرصه ها هستیم.

دکتر نجاری ادامه داد که توجه به فعالیت های فوق برنامه راندمان دانشجویان را بالا می برد و در این خصوص دانشگاه بطور جامع از تمامی ظرفیت های خود استفاده می کند.

وی ادامه داد هیچ کشوری به دست دیگران آباد نخواهد شد این دانشگاه نیز اگر قرار به پیشرفت و پویایی آن باشد تلاش دانشجویان و اساتید همگی با هم ضروری است. امروز شاهد افتخار آفرینی دانشجویان این مجتمع هستیم.

در پایان رییس مجتمع آموزش عالی گناباد از احداث سالن های ورزشی در مجموعه خوابگاهی دانشجویان و همچنین برگزاری مسابقات منطقه ای خبرداد.

در این مراسم با از برگزیدگان جشنواره های ورزشی شامل مسابقات بومی محلی، دو و میدانی، تنیس روی میز، شطرنج، فوتبال دستی، بدمینتون، والیبال و فوتسال با اهدای لوح و جایزه تقدیر شد.