اولین اعتکاف رمضانیه دانشجویان مجتمع آموزش عالی گناباد برگزار گردید

30 ارديبهشت 1397, 12:45 ب ظ

در راستای احیای سنت حسنه پیامبر اکرم (ص) اولین اعتکاف رمضانیه دانشجویان مجتمع آموزش عالی گناباد در روز پایانی شعبان و روزهای ابتدایی رمضان با حضور پرشور دانشجویان در مسجد امام جواد ( ع) شهرستان برگزار گردید.

در این مراسم که با اهدای گل و میثاق با شهدای گمنام و قرائت زیارت آل یاسین آغاز گردید، دانشجویان از محضر اساتیدی چون اقایان دکتر میرچراغی، حجت الاسلام و المسلمین فلاح و خانم صفاری و سایر اساتید بزرگوار و مداحی مداحان اهل بیت بهره مند گردیدند.در دومین روز مراسم پرفیض اعتکاف نیز دکتر نجاری ریاست دانشگاه و جمعی از مسئولین شهرستان و دانشگاه هنگام اذان مغرب با معتکفین همراه گشتند و دکتر نجاری هدایای معنوی ارزشمندی چون کمک هزینه سفر کربلای معلی را به صورت قرعه به دونفر از معتکفین هدیه نمودند.

در پایان این مراسم نیز به شرکت کنندگان در مراسم بسته های فرهنگی ارزشمندی تقدیم گردید.

گالری تصاویر