جشن دانش‎آموختگی دانشجویان مجتمع آموزش عالی گناباد برگزار شد.

30 ارديبهشت 1397, 10:00 ق ظ

همزمان با اعیاد شعبانیه برای سومین بار در مجتمع آموزش عالی گناباد و با حضور خانواده‎های دانشجویان رشته‎های مختلف جشن دانش‎آموختگی برگزار شد.

دکتر نجاری رییس مجتمع آموزش عالی گناباد با حضور در جشن دانش‎آموختگی رشته‎های مختلف دانشگاهی ضمن تبریک اعیاد شعبانیه گفت خوشبختانه علیرغم تمامی کمبودها مجتمع آموزش عالی گناباد پیشرفت‎های چشمگیری داشته است. در حوزه دانشجویی شاهد رشد بسیار خوبی بوده‌ایم و تلاش و همت دانشجویان با ذوق و با استعداد سبب شده تا کانون‎های این مجتمع یکی از فعال‌ترین کانون‎های دانشگاهی باشد. به‌طوریکه در گروه مهندسی معدن، دبیر کانون کشوری آن، دانشتجوی مجتمع آموزش عالی گناباد است.

رییس مجتمع آموزش عالی گناباد ادامه داد سعی کنید پس از اتمام درس خود رابطه خود را با دانشگاه حفظ کنید و با توجه به مشکلات اشتغال در کشور بحث مهارت‎های حرفه ای را جدی بگیرید.

دکتر نجاری به بحث آسیب‎های اجتماعی در دانشگاه‎ها اشاره کرد و فرمود خوشبختانه علیرغم مشکلاتی که در گذشته رخ داده است این مجتمع کم‌ترین مشکل را در این خصوص داشته است.

ایشان از تأسیس کانون فارغ‌التحصیلان در دانشگاه خبر دادند و از دانشجویان خواستند تا رابطه خود را از طریق این کانون با دانشگاه حفظ نمایند. همچنین عنوان کردند در آینده حتما امکان جذب دانشجویانی که در مقاطع بالا تحصیل نمایند در این دانشگاه وجود خواهد داشت.

در پایان ضمن تبریک مجدد فرمودند که امیدواریم افرادی مؤثر و مفیدی برای اجتماع باشید و همه با هم برای پیشرفت این دانشگاه تلاش کنیم.

لازم به ذکر است در پایان به دانشجویان در حضور خانواده‌ها لوحی تقدیم شد.