کسب مقام پنجم مسابقات ملی ستون ماکارونی توسط دانشجویان مجتمع آموزش عالی گناباد

29 ارديبهشت 1397, 10:00 ق ظ

دومين دوره مسابقات ملي ستون ماكاروني به همت اتحاديه انجمن‎هاي علمي دانشجويي مهندسي مكانيك ايران و دانشگاه فردوسي در تاريخ 20 ارديبهشت ماه 1397 دردانشكده مهندسي اين دانشگاه برگزار شد.

اين مسابقات که با هدف طراحي ستون‎ها با وزن كمتر و تحمل بيشتر و سبك سازي ساختمان‎ها و بناهاي عمراني در برابر حوادث همچون زلزله برگزار شده است، ستون‎هاي ماكاروني ساخته شده در تست فشار و بر اساس وزن سازه مورد ارزيابي  قرار گرفتند تا مقاومت سنجي بر آنها صورت بگيرد .
در اين دوره از رقابتها 29 شركت‎كننده از دانشگاه‌هاي مختلف حضور داشتند كه تيم “هونام” شامل دانشجويان: آقايان محمدصالح شاه گلدي، محمد خسروي و خانم فاطمه اسماعيلي موفق شدند مقام پنجم اين رقابت را كسب نمايند. سازه‎ي تيم “هونام”  با جرم 38.55 گرم موفق به تحمل وزن 106.8 كيلوگرم شد.

گالری تصاویر