مراسم گرامی‎داشت روز استاد و تقدیر از دانشجویان برتر علمی برگزار شد.

22 ارديبهشت 1397, 2:40 ب ظ

هم‌زمان با هفته معلم و به‌منظور تجلیل از مقام استاد مراسمی با حضور اعضای هیات علمی و رتبه‌های برتر رشته‌های مختلف دانشگاه در هر ورودی برگزار و با اهدای لوح از زحمات اساتید و دانشجویان تقدیر به عمل آمد.

دکتر نجاری رییس مجتمع آموزش عالی گناباد ضمن تبریک اعیاد شعبانیه  و هفته پاسداشت مقام استاد، به بیان اهداف و چشم‌انداز دانشگاه پرداخت و فرمود هدف اصلی این دانشگاه ایجاد یک دانشگاه کارآفرین است و برای ایجاد آن نیازمند یک آموزش صحیح هستیم که با توجه به جذب اساتید مجرب به‌زودی محقق خواهد شد و جذب اساتید برای امسال نیز در برخی از رشته‌ها ادامه خواهد داشت.

ایشان با توجه به نام‌گذاری سال به نام حمایت از کالای ایرانی، وظیفه اساتید را دشوارتر دانست و گفت امروز با توجه به انواع تهدیدات خارجی نیاز است که اساتید با توانایی و اتحاد برنامه‌های نظام جمهوری اسلامی ایران را به سرانجام برسانند.

رییس مجتمع آموزش عالی در جمع اساتید و دانشجویان فرهیخته از ایجاد دفتر استعدادهای درخشان در طول سال 97 خبر داد و گفت با توجه به موافقت اولیه شورای گسترش در جذب دانشجوی تحصیلات تکمیلی در سه رشته، امیدواریم بتوانیم این امر را در سال 97 محقق نماییم.

دکتر نجاری از خرید تجهیزات جدید و افتتاح آزمایشگاه مرکزی پردیس تا پایان سال خبر داد و گفت همان‌طور که در ابتدای سال مطرح شد مسائل فرهنگی در اولویت برنامه‌های سال 97 خواهد بود. ایشان ضمن تشکر از برگزاری دوره‌های مهارت افزایی و دانش‌افزایی به برگزاری بیش‌ازپیش دوره‌های فرهنگی برای دانشجویان اشاره کردند تا بتوان مشکلات پیش روی دانشجویان را برطرف نمود.

حجت‌الاسلام قرشی مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری نیز ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و هفته معلم گفت امیدواریم همه بتوانیم در این سنگر خطیر و باعظمت علم‌آموزی انجام‌وظیفه و ادای مسئولیت کنیم.

ایشان وظیفه مؤمنان را بنا به فرمایش قرآن ادای امانت دانست و گفت مهم‌ترین امانت جان انسان‌هایی است که در برهه‌ای از زمان در اختیار معلمان است. و اینجاست که وظیفه استاد و معلم بسیار خطیر است.

حاج‌آقای قرشی به نقش معلم در شکل‌گیری رفتار دانشجویان اشاره کرد و گفت که یک معلم قبل از اینکه حرفش را منتقل نماید شخصیتش را انتقال می‌دهد.

ایشان یادی از شهید شهریاری از شهدای هسته‌ای نمودند که نه‌تنها ازنظر آموزشی بلکه ازنظر اخلاق و شخصیت یک الگوی کامل بودند و گفتند استاد باید با منش و رفتار خود بهترین نقش فرهنگی را در جامعه ایجاد نماید و بتواند کرامت نفس و شخصیت را به دانشجو هدیه دهد.

در ادامه جلسه خانم موسوی یکی از دانشجویان آموزش زبان انگلیسی به بیان مطالبی در خصوص مطالبات دانشجویی و سرنوشت دانشجویان در آینده پرداخت و نقش استاد را از دیدگاه دانشجویان، تربیت افرادی بصیر و دغدغه مند دانست و اصلی‌ترین رسالت استاد را آگاهی بخشی بیان نمود.

این دانشجو با یاد جمله‌ای از شهید بهشتی که فرمود "دانشجو مؤذن جامعه است که اگر خواب بماند نماز امت قضا می‌شود" از نقش حساس دانشجویان در شرایط سیاسی- اجتماع جامعه پرداختند.

در پایان جلسه از اساتید و رتبه‌های اول هر رشته در ورودی‌های مختلف تقدیر شد.