پیام تقدیر و تشکردکتر نجاری از اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان مجتمع آموزش عالی گناباد

19 ارديبهشت 1397, 9:22 ق ظ

«باسمه تعالی»

لَیسَ للانسانِ الّا ماسَعی(آیه 39 سوره نجم)

برای انسان بهره‌ای جز سعی و کوشش او نیست

اساتید  و اعضای محترم هیات علمی، کارکنان و دانشجویان گرامی؛

با  سلام  و احترام؛

دانشگاه به‌عنوان یکی از مؤثرترین نهادهای قانونی و رسمی در نظام جمهوری اسلامی ، تحقق  توسعه مناطق و ایران عزیز را  امکان‌پذیر ساخته  است.

بی‌شک ظهور و بروز  یک  مشارکت جمعی  با فداکاری و تلاش بی‌شائبه جمعی از فعالان متعهد  تحقق می‌یابد. انسان‌های متعهد و مورد اعتماد  که برای پیشبرد  امور  بهترین اوقات زندگی خود را صرف خدمت صادقانه می‌نمایند.بی‌شک این ایثارگری و ازخودگذشتگی اگر با خلوص نیت برای گشایش مشکلات جامعه انجام شود باعث  ماندگاری مستمر این خدمات در اذهان خواهد بود. بدین‌وسیله از تلاش‌ها و پیگیری‌های مجدانه  شما  اساتید و  اعضای هیات علمی، کارکنان ، دانشجویان گرامی و کلیه افرادی که  صادقانه در جهت استقبال از حضور قائم‌مقام محترم وزیر علوم ، برگزاری کنکور کارشناسی ارشد ، برپایی نمایشگاه دستاوردهای دانشجویی، معرفی کانون‌ها و انجمن‌های علمی، تلاش و همکاری نمودید تشکر و قدردانی می‌گردد،  سلامتی و توفیق روزافزون شما را در همه عرصه‌ها به‌ویژه در جهت گسترش مرزهای دانش و پژوهش را از خداوند سبحان مسألت داریم. امید است با قدم‌های پابرجای خود در  پناه پشتیبانی ایزد یکتا ، این مسیر را  در تحقق چشم‌انداز آینده ایران  اسلامی با توفیق روزافزون ادامه دهید.

دکتر حسین نجاری

رییس مجتمع آموزش عالی گناباد