همزمان با دیدار نوروزی هیات رییسه دانشگاه با کارکنان و جشن روز مرد، سال 97 به عنوان سال فرهنگی دانشگاه معرفی شد.

19 فروردين 1397, 3:10 ب ظ

هم‌زمان با آغاز به کار کارکنان مجتمع آموزش عالی گناباد و ایام میلاد امام علی (ع)، دیدار نوروزی و تقدیر از کارکنان مرد مجتمع آموزش عالی گناباد با حضور هیات رییسه دانشگاه و مسوول دفتر نهاد مقام معظم رهبری برگزار شد.

در این دیدار دکتر نجاری رییس مجتمع آموزش عالی گناباد ضمن عرض تبریک سال جدید و میلاد امام علی (ع) از پیشرفت چشمگیر دانشگاه در سال 96 و رسیدن اعضای هیات علمی دانشگاه به 40 نفر خبر دادند و ابراز امیدواری نمودند که در سال 97 نیز 50 درصد این تعداد به اعضای هیات علمی دانشگاه اضافه شوند.

رییس مجتمع آموزش عالی گناباد به تجهیز آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های پژوهشی در سال 96 اشاره کردند و گفتند که امیدواریم بتوانیم امسال شاهد بهره‌برداری از آزمایشگاه مرکزی دانشگاه واقع در پردیس باشیم.

دکتر نجاری سال 97 را سال فرهنگی دانشگاه دانستند و گفتند در سال 96 شاهد رشد بخش فرهنگی بودیم و بر انتظار شهرستان به ارتقای مباحث فرهنگی از طریق دانشگاه اشاره نمودند و در این خصوص خواستار کمک همه حوزه‌ها در این بخش شدند.

رییس مجتمع آموزش عالی گناباد اشاره‌ای به اقدامات انجام‌شده در حوزه رفاهی در سال 96 کردند و در این خصوص به اقدامات انجام‌شده در برقراری تسهیلات با بهره پایین با مذاکره با تعدادی از بانک‌های شهرستان اشاره نمودند.

ایشان گفتند که در سال 97 در بخش توانمندسازی کارکنان اقداماتی انجام خواهد شد و در حوزه دانشجویی نیز علیرغم پیشرفت‌های بسیار خوبی که نسبت به سایر دانشگاه‌های منطقه داشته است بیان کردند که بایستی دانشجویی متعهد، متخصص و کارآفرین تربیت گردد.

ایشان در پایان از همه حوزه‌ها خواستند تا سال 97 را نیز با حداکثر تلاش خود آغاز کنند و گفتند امیدواریم دانشگاه به‌جایی برسد که همه حوزه‌ها نمایندگانی در بخش تصمیم‌گیری داشته باشند و از حداکثر ظرفیت‌ها به بهترین نحو استفاده گردد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین قرشی مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز ضمن تبریک سال جدید و روز مرد از همه واحدهای دانشگاه خواستند تا در جهت پیشبرد اهداف فرهنگی یاری‌رسان باشند.

در پایان مراسم نیز از آقایان شاغل در مجتمع آموزش عالی گناباد تقدیر شد.

View the embedded image gallery online at: