اخبار دانشگاه

بهار جان‌ها، دانش است که از هر سو رخ نماید فرخنده و فروزنده است و بهار زمین،سرچشمه‌ی  رویش‌ها و رستاخیز مکرر طبیعت است. از روزگاران کهن  تا اکنون برای مردم  بینادل  و خردمند ما ،ضیافت دل‌انگیز بهار، آموزگار آیات فراوان و براهین بی‌شمار خالق توانا و هستی‌بخش پاینده بوده‌است.

همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران مسابقات والیبال دانشجویان درون دانشگاهی جشنواره زمستانه 1397بصورت دوره ای برگزار شد که در پایان رقابت ها تیم عرفانیان در مقابل تیم پاسدار نتیجه را واگذار نمود و تیم پاسدار مقام اول این دوره از مسابقات را کسب کرد.

مدیر کل روابط عمومی وزارت علوم با اهدای لوح سپاسی از رییس مجتمع آموزش عالی گناباد تقدیر کرد

با حضور مدیر کل روابط عمومی وزارت علوم،تحقیقات و فناوری، نشست مدیران روابط عمومی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و فناوری منطقه 9 و 10 و همچنین آیین انتخاب دبیر شواری هماهنگی مدیران روابط عمومی منطقه 9 به میزبانی مجتمع آموزش عالی گناباد برگزار شد.

با حضور دکتر رضا محمدی رییس مرکز تحقیقات، ارزشیابی، اعتبار سنجی و تضمین کیفیت آموزش عالی سازمان سنجش کشور در مجتمع آموزش عالی گناباد دوره آموزشی" ارزیابی و تضمین کیفیت" برگزار شد.

هم‌زمان با سالروز ولادت حضرت زهرا(س) و روز مادر جشنی با حضور اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه و با تلاش مدیریت امور فرهنگی برگزار شد.

همزمان با زاد روز خواجه نصیر طوسی و پنجم اسفند ماه با حضور اساتید و دانشجویان، گرامیداشت روز مهندس به همت دفتر کارآفرینی و ارتباط با صنعت و با همکاری بسیج دانشجویی برگزار شد.

همزمان با ایام درخت کاری و بر اساس برنامه زمان بندی مدیریت فضای سبز مجتمع آموزش عالی گناباد و با حضور اقشار مختلف شهرستان و به همت منابع طبیعی گناباد بر اساس تفاهم نامه منعقده با این اداره، گردهمایی نهال کاری پردیس مجتمع شکل گرفت.