اخبار دانشگاه

سرپرست مجتمع آموزش عالی گناباد در پیامی ضمن تبریک سال تحصیلی جدید به همه دانشجویان، حضور دانشجویان نو ورود را خوشامد گفت:

به منظور تبریک انتصاب و همچنین انجام گفتگو در خصوص انعقاد تفاهم نامه همکاری، مدیر و اعضای کانون توسعه اندیشان با حضور در دفتر سرپرست سرپرست مجتمع آموزش عالی گناباد با ایشان دیدار کردند.

به همت دفتر مشاوره و سلامت مجتمع آموزش عالی، اولین دوره آموزشی تکنیک های تنظیم هیجانات (مدیریت خشم) ویژه کارکنان حوزه معاونت دانشجویی و سرپرستان خوابگاه ها برگزار گردید.

همزمان با هفته دولت و به مناسبت روز کارمند و با حضور جمع کثیری از اساتید و کارکنان و تبریک و تقدیر دکتر سید مصطفی موسوی زاده، سرپرست مجتمع آموزش عالی گناباد از کارمندان مجتمع، نشستی صمیمانه برگزار شد.

همزمان با پنجمین روز از هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و با حضور فرماندار و جمع کثیری از روسای ادارات شهرستان و مدیران مجتمع آموزش عالی گناباد زمین چمن مصنوعی به متراژ 1344 متر مربع و هزینه تمام شده 3 /4 میلیارد ریال از محل اعتبارات دولت و کمک خیرین، افتتاح شد.

دکتر حسین نجاری طی  ارسال پیامی از همکاران مجتمع آموزش عالی گناباد تشکر کرد.
متن پیام به شرح زیر است:

با تلاش امور فرهنگی مجتمع آموزش عالی گناباد و همزمان با فرارسیدن عید بزرگ شیعیان و با حضور جمع کثیری از اساتید و کارکنان دانشگاه  با برنامه گرامی داشتی از سادات شاغل در این مجتمع تقدیر شد.

با حضور جمع زیادی از مدیران بودجه و تشکیلات دانشگاه‌ها مراکز آموزش عالی و پارک‌های علم و فناوری منطقه ۹ کشور و با همراهی خانم دکتر فریبا خالقی سروش معاون بودجه وزارت علوم تحقیقات و فناوری و همچنین خانم اکرم احمد نیا از کارشناسان مسوول دفتر بودجه وزارت در مجتمع آموزش عالی گناباد نشستی تخصصی برگزار شد.