اخبار دانشگاه

با همکاری مجتمع آموزش عالی و جهاد کشاورزی گناباد و با حضور جمعی از اساتید دانشگاه فردوسی و مسوولین شهرستان به میزبانی فرمانداری جلسه پیرامون بررسی مشکل شوری آب‌وخاک منطقه گناباد برگزار شد.

نشست مدیران روابط عمومی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و فناوری منطقه 9 کشور هم‌زمان با آخرین روزهای ماه مبارک رمضان با حضور آقای دکتر عبداللهی نژاد مدیرکل محترم روابط عمومی وزارت و هم‌چنین سرکار خانم زرین کفش مسوول دبیرخانه شورای هماهنگی روابط عمومی وزارت و مسوولین  روابط عمومی بیش از 20 دانشگاه ، موسسه آموزش عالی و پارک علم و فناوری از استان‌های سمنان، خراسان رضوی، خراسان شمالی و خراسان جنوبی در دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد.

رییس و جمعی از مسؤولین مجتمع آموزش عالی گناباد در مراسم افطارگشایی دانشجویان خوابگاه سپهر حضور یافتند.

با حضور شرکت های پیمانکار، شرکت مشاور و اعضای کمیسیون مناقصات دانشگاه، مناقصه فاز 3 دانشکده علوم در راستای تکمیل این دانشکده در محل اتاق ریاست برگزار شد.

دانشگاهیان مجتمع آموزش عالی گناباد همزمان با آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، با شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس همراهی و هم صدایی خود را با ملت مظلوم فلسطین اعلام داشته و انزجار خود را از رژیم غاصب صهیونیستی فریاد زدند.

مجتمع آموزش عالی گناباد به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اقدام به برگزاری مراسمات ویژه ماه مبارک رمضان در خوبگاه خواهران نموده است.

همزمان با پایان مسابقات بومی محلی و هفته خوابگاه های دانشجویی، با حضور ریاست و مسوولین دانشگاه و جمع کثیری از دانشجویان از برگزیدگان جشنواره ورزشی زمستان 96 و بهار 97 و گرامیداشت هفته خوابگاه ها تقدیر شد.

در طی مراسمی با حضور ریاست محترم مجتمع، شورای صنفی واحد های دانشگاهی در حوزه‎های خوابگاه، امور تغذیه و امور نقلیه فعالیت رسمی خود را آغاز نمودند.

در راستای احیای سنت حسنه پیامبر اکرم (ص) اولین اعتکاف رمضانیه دانشجویان مجتمع آموزش عالی گناباد در روز پایانی شعبان و روزهای ابتدایی رمضان با حضور پرشور دانشجویان در مسجد امام جواد ( ع) شهرستان برگزار گردید.