اخبار دانشگاه

آزمون استخدامی نیروی قرارداد کار معین جهت تكميل نيروي انساني مجتمع آموزش عالی پس از اخذ مجوزهای لازم صبح جمعه 27 مهرماه برگزار شد.

هم‌زمان با روز ورزش و تربیت‌بدنی همایش پیاده‌روی با شعار ورزش همگانی، سلامت خانواده و توسعه پایدار با حضور جمعی از خانواده‌ها، دانشجویان و مسئولین شهرستان گناباد با شکوه خاصی برگزار شد.

مراسم کلنگ زنی زمین فوتبال چمن مصنوعی مجتمع آموزش عالی گناباد با هدف ارتقاء فضای ورزشی دانشگاه و پر کردن اوقات فراغت دانشجویان و با حضور جمع کثیری از مسئولین و دانشجویان در محل سایت این دانشگاه برگزار شد.

با توجه به پیگیری‌های انجام‌گرفته و دریافت نامه از سازمان سنجش آموزش کشور، گناباد میزبان آزمون دکترای دانشجویان ورودی 98 خواهد بود.

با حضور دکتر هادی محمد پور مدیر آموزش‌وپرورش شهرستان در سازمان مرکزی مجتمع آموزش عالی، در راستای ایجاد دانشگاه فرهنگیان در شهرستان و استفاده از زیرساخت‌های آموزشی و فضاهای آموزشی این مجتمع تفاهم‌نامه‌ای امضا شد.

قابل توجه داوطلبین شرکت در آزمون بکارگیری نیروی قرارداد کار معین ـ مشخص، مجتمع آموزش عالی گناباد مهرماه 1397

به اطلاع می رساند زمان برگزاری آزمون از 97/07/20 به 97/07/27 تغییر یافته است.

دکتر حسین نجاری رئیس مجتمع آموزش عالی گناباد ضمن حضور در محل پایگاه پدافند هوایی و عرض خسته نباشید به پرسنل این پایگاه، از زحمات آنها در این شهرستان تقدیر و تشکر  نمود.

همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید و با حضور دانشجویان نو ورود و مسوولین مجتمع آموزش عالی گناباد جلسه توجیهی و بازدید از پردیس مجتمع در راستای آشنایی اولیه دانشجویان با محیط و شرایط انجام شد.

مجتمع آموزش عالی گناباد در نظر دارد یک دستگاه اتوبوس درون شهری جهت ایاب و ذهاب دانشجویان از طریق مناقصه محدود(استعلام بها) بکارگیری نماید. متقاضیان بایستی فرم  پیوست را تکمیل و حداکثر تا تاریخ ذکر شده در فرم، به سازمان مرکزی مجتمع(خیابان حافظ 16)، دبیرخانه تحویل نمایند.

اصلاحیه بند 1-2: مدت خدمت سربازی برای شرکت کنندگان در آزمون به سن 30 سال برای مقطع کارشناسی و 35 سال برای مقطع ارشد اضافه می گردد.
اصلاحیه جدول شرایط و ضوابط آزمون: کد 1120 و 1140 دروس اصول حسابداری 1 و اصول حسابداری2 جایگزین درس حسابداری عمومی می گردد و کد 1150 برنامه نویسی با زبان C جایگزین برنامه نویسی با زبان پاسکال خواهد شد.