اخبار دانشگاه

به منظور حمایت، تشویق، جلب مشارکت و بهره‌گیری از طرح‌ها و ایده‌های دانشجویان، دانشگاهیان و سایر اشخاص حقیقی و حقوقی در جهت ارتقاء سطح کمی و کیفی خدمات رفاهی دانشجویان و حل مشکلات مراکز آموزش عالی کشور در حوزه رفاه دانشجویی، صندوق رفاه دانشجویی وزارت علوم، در نظر دارد از طرح‌ها و ایده‌های خلاقانه در زمینه‌های خدمات رفاهی دانشجویی از جمله خوابگاه، تغذیه، ارایه وام‌های دانشجویی و امور اقتصادی و مواردی که به مرتفع شدن مسایل و مشکلات دانشگاه‌ها و دانشجویان کمک می‌کند استفاده کند.

دنیای امروز عصر تبادل اطلاعات و انتشار سریع اخبار است که در این بین اطلاعات می تواند روند توسعه را در جوامع سرعت بخشد.

مجتمع آموزش عالی گناباد در روزهاي 23 و 24 آبان ماه سال 1397 برگزارکننده‌ی اولين کنفرانس ملی شیمی کاربردی و نانوشیمی خواهد بود. هدف از برگزاري اين کنفرانس، ارائه مقالات علمي، برگزاري کارگاه‌هاي آموزشي و کاربردي و ایجاد بستری مناسب جهت تبادل نظر بين متخصصان دانشگاهي و فعالان صنعتی در اين حوزه می‌باشد.

با حضور دکتر کاظمی و خانم دکتر ارسطوپور، اعضای هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد، بازدید از امکانات ساختمان های آموزشی و پردیس مجتمع آموزش عالی گناباد و تهیه مستندات انجام شد

همزمان با هفته فنی و حرفه ای دکتر حسین نجاری به همراه جمعی از اعضای هیات علمی وکارکنان از مرکز فنی و حرفه ای شهرستان بازدید نمودند.

انا لله و انا الیه راجعون
ارتحال عالم ربانی و مجاهد بزرگ شهرستان حضرت حجت الاسلام حاج شیخ عبدالکریم نصیری رحمه الله علیه موجب تأثر و تأسف جامعه دانشگاهی گردید.
آن عالم بزرگوار٬ استاد حوزه علمیه و معلم اخلاق شهرستان بودند و سال ها در نشر معارف اسلامی از هیچ کوششی دریغ نکردند.
اینجانب از طرف خود اساتید و کارکنان و دانشجویان مجتمع آموزش عالی گناباد این مصیبت را به مردم شریف شهرستان و همه بازماندگان و خاندان شریف ایشان تسلیت عرض نموده و از خداوند قادر متعال علو درجات را برایشان مسالت داریم.

فعالیت های گروهی عاملی در جهت افزایش نشاط اجتماعی است

در راستای ایجاد نشاط اجتماعی و تقویت روحیه مشارکتی و کار گروهی، امور فرهنگی مجتمع آموزش عالی گناباد اقدام به برگزاری جشنواره غذای بومی نمود.

به منظور ایجاد ارتباط علمی- تحقیقاتی با اتحادیه گیاهان دارویی کشور نشستی با حضور دکتر محمد باقر رضایی دبیر اتحادیه گیاهان دارویی کشور و جناب آقای ولی نژاد دبیر مؤسسه حیات طیبه آقای دکتر روحانی عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی خراسان رضوی، در مجتمع آموزش عالی گناباد برگزار شد.

در راستای انجام تفاهم‎نامه گروه باستان‎شناسی مجتمع آموزش عالی گناباد با پایگاه میراث جهانی قنات قصبه به نمایندگی از اداره کل میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی کاوش دانشجویان این رشته به منظور دستیابی به آسیاب‎های آبی مسیر قنات آغاز شد.

در راستاي پاسداشت روز معلم و با توجه به نامه درخواست مدير كل آموزش و پرورش خراسان رضوي به منظور تكريم خانواده‌هاي فرهنگيان، تقدیر از خانواده های فرهنگیان دانشگاه با حضور دکتر محمد پور رییس آموزش و پرورش شهرستان گناباد به عمل آمد.