اخبار دانشگاه

با هدف ترویج ازدواج سالم، به موقع و پایدار و پیشگیری از عوامل مستعدکننده ناباروری در هفته ملی جمعیت، نمایشگاهی تحت عنوان پویایی، بالندگی و جوانی جمعیت در اول خرداد سال جاری در محل مجتمع آموزش عالی گناباد برگزار شد.

دکتر حسین نجاری در مراسم گرامیداشت روز جهانی موزه و میراث فرهنگی: گروه های آموزشی باستان شناسی و زبان شناسی آمادگی همکاری در جهت شناسایی و حفظ آثار تاریخی شهرستان را دارند
آیین روز جهانی موزه و میراث فرهنگی با شعار (( موزه ها در جایگاه کانون های فرهنگی، آینده سنت)) به همت مجتمع آموزش عالی گناباد در 28 اردیبهشت ماه 98 برگزار شد.

در جلسه ای که 28 اردیبهشت ماه و با حضور جمع کثیری از کارکنان قراردادی مجتمع برگزار شد، رییس مجتمع آموزش عالی گناباد  ضمن خیرمقدم به حاضرین جلسه، در خصوص طرح طبقه بندی مشاغل و جابجایی نیروهای شاغل منطبق بر آیین نامه استخدامی توضیحاتی ارائه نمود.

همزمان با ایام ماه مبارک رمضان و با برنامه ریزی جمعی از اساتید و دانشجویان گروه شیمی مجتمع آموزش عالی گناباد و در راستای ترویج فرهنگ ضیافت افطارگشایی و با دعوت از دکتر حسین نجاری رییس مجتمع آموزش عالی گناباد و همچنین حجت الاسلام سید علیرضا قرشی مسوول دفتر نهاد رهبری، ضیافت افطار در فضایی کاملا صمیمانه برگزار شد.

اولین دوره از المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی خراسان رضوی، با حضور دانشگاه های خراسان رضوی در دانشگاه فردوسی مشهد و کسب مقام توسط دانشجویان مجتمع آموزش عالی گناباد برگزار شد.

در پانزدهمین روز از اردیبهشت‌ماه 1398 و هم‌زمان با هفته سراهای دانشجویی، جشن باشکوهی توسط امور دانشجویی و با همکاری شورای صنفی و دانشجویان مجتمع آموزش عالی گناباد با شعار سراهای دانشجویی عرصه نوآوری، مهارت‌محوری و رونق تولیدات دانشجویی، با حضور مسوولین، اساتید و دانشجویان دانشگاه برگزار شد.

هم‎زمان با سایر قطب‎های علمی كشور و با حضور 476 نفر داوطلب از استان‎های خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی و سمنان، در 22 رشته امتحانی در روزهای پنجشنبه و جمعه، 12و 13 اردیبهشت ماه 1398 مرحله مقدماتی المپیاد علمی دانشجویی قطب 3 در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید.

هم‌زمان با سال‌روز بزرگداشت مقام استاد و معلم و با حضور اساتید مجتمع آموزش عالی گناباد، مراسم گرامی‌داشت این روز برگزار شد.

مجتمع آموزش عالی گناباد در راستای وظایف محول شده از سوی وزارت عتف به منظور تلاش در جهت یافتن مشکلات منطقه‌ای و همچنین در راستای معرفی توانمندی‌های شهرستان گناباد، با همکاری فرمانداری، اداره‌های منابع طبیعی و آبخیزداری، جهاد کشاورزی، دهیاری و شورای اسلامی و انجمن میراث فرهنگی زیبد اولین همایش منطقه‌ای ریواس و توسعه پایدار روستایی را در منطقه گناباد برگزار کرد.