معرفي و شرح وظايف معاونت آموزشي و پژوهشي

وظايف:

-        اداره كليه امور آموزشي و پژوهشي دانشگاه.

-        مطالعه و اتخاذ تصميم در مورد مسائل آموزشي و پژوهشي با كمك مسئولان ذيربط.

-        نظارت بر اجراي مقررات و آيين نامه هاي آموزشي با همكاري گروه نظارت و ارزيابي دانشگاه.

-        تدوين و پيشنهاد اصول اجرايي امور آموزش و پژوهش.

-        نظارت بر حسن اجراي وظايف واحدهاي تابعه.

-        تنظيم دستور جلسات شوراي آموزشي ، شوراي تحصيلات تكميلي و شوراي پژوهشي دانشگاه.

-        برنامه ريزي امور آموزشي ، تحصيلات تكميلي و پژوهشي با همكاري واحدهاي ذيربط.

-        نظارت بر حسن اجراي برنامه ها و فعاليت هاي آموزشي و دوره هاي تخصصي هر گروه و ارزيابي آن و ارائه گزارش لازم به هيأت رئيسه.

-        ارزيابي علمكرد آموزشي دانشجويان و انعكاس آن به رياست دانشگاه و اعلام نتيجه ارزيابي به اعضاي هيأت علمي.

-        اجراي دوره هاي كوتاه مدت آموزشي و تخصصي.

-        برنامه ريزي گسترش دوره‌هاي تحصيلات تكميلي در دانشگاه.

-        اداره كليه امور آموزشي دوره هاي تحصيلات تكميلي دانشگاه.

-        نظارت بر اجراي مقررات آموزشي دوره هاي تحصيلات تكميلي.

-        برنامه ريزي در امور پژوهشي و فنّاوري و نظارت بر پايگاه اطلاع رساني و شبكه اينترنت دانشگاه.

-        انجام بررسي هاي لازم و اتخاذ تصميم در مورد فعاليت هاي پژوهشي دانشگاه.

-        انجام مطالعات لازم در زمينه ارزشيابي فعاليت هاي پژوهشي و ارزيابي علمكرد پژوهشي سالانه دانشگاه.

-        تماس با مؤسسات داخلي و خارجي به‌ منظور همكاري در امور پژوهشي و مبادله خدمات علمي و پژوهشي .

-        اداره امور واحدهاي پژوهشي تابعه و وابسته دانشگاه.

-    همكاري با دفتر رياست، روابط عمومي و امور بين‌الملل در ارائه خدمات علمي، فرهنگي و اجتماعي و برگزاري سمينارها و كنفرانس‌هاي علمي و اجراي كليه امور قراردادهاي تحقيقاتي و خدماتي بين دانشگاه و ساير مؤسسات.

-        همكاري در اجراي دوره هاي كوتاه مدت پژوهشي براي مؤسسات غيردانشگاهي.

-        نظارت بر كليه امور پژوهشي دانشگاه، كتابخانه‌ها و بانك‌هاي اطلاعاتي.

-        برنامه‌ريزي جهت استفاده اعضاي هيأت علمي از فرصت‌هاي مطالعاتي داخل و خارج برابر ضوابط مصوب.

-    تهيه برنامه‌هاي پژوهشي دانشگاه و ارائه اهداف و تعيين اولويت‌هاي پژوهشي در قالب برنامه‌هاي كوتاه مدت و بلند مدت براي طرح در شوراي پژوهشي دانشگاه.

-    بررسي و ارزيابي فعاليت‌هاي آموزشي و پژوهشي دانشگاه در چار چوب برنامه هاي رشد و توسعه كشور در بخش آموزش عالي براي طرح در هيأت رئيسه.

-        انجام ساير امور محوله از سوي رئيس دانشگاه.

امتیاز کلی این مطلب (0)

0 از 5 ستاره