درخواست تمدید و تسویه کتاب

به اطلاع کلیه دانشجویانی که کتاب از کتابخانه در دست دارند درخواست می شود نسبت به تمدید و تحویل کتابهای خود اقدام کنند

همچنین دانشجویانی که کتاب لازم دارند، می بایستی با مراجعه به پورتال کتابخانه از بخش جستجو، کتب موردنیاز خود را رزرو نمایند. بدیهی است در صورت عدم رزرو، کتاب مورد نظر برای افرادی که همان کتاب در اختیار آنان است، قابل تمدید خواهد بود..

ادامه مطلب: درخواست تمدید و تسویه کتاب

کتابخانه مرکزی دانشگاه

دسترسی به پورتال کتابخانه از داخل دانشگاه

دسترسی به پورتال کتابخانه از خارج دانشگاه

توجه: در این لیست اسامی دانشگاههایی که طی جستجوی انجام شده دارای لینک کتابخانه نبوده اند، آورده نشده است و در آینده اضافه خواهد شد.

ادامه مطلب: فهرست کتابخانه های دانشگاهها و موسسات آموزش عالی تحت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

مسابقه ملی کتابخوانی رضوی دانشگاهی

سیزدهمین جشنواره ملی کتابخوانی رضوی در عرصه دانشگاهی توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با حمایت و نظارت معاونت محترم فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و بنیاد بین‎المللی امام رضا (ع) برگزار می شود.

ادامه مطلب: مسابقه ملی کتابخوانی رضوی دانشگاهی

لینک مراکز تحقیقاتی ایران