نشست دکتر نجاری با کتابداران و مسئولین کتابخانه های عمومی سطح شهرستان

به مناسبت هفته کتاب و کتاب‎خوانی و بزرگداشت مقام کتاب و کتابدار, نشست صمیمانه دکتر نجاری با کتابداران و مسئولین کتابخانه های عمومی سطح شهرستان در محل سالن کنفرانس مجتمع آموزش عالی گناباد برگزار شد

ابتدای جلسه ریاست محترم مجتمع آموزش عالی گناباد ضمن تبریک هفته کتاب و کتاب‌خوانی، مطالبی در خصوص کتاب و کتاب‌خوانی و فرهنگ مطالعه کتاب در کشور ارائه نمودند.

ایشان فرمودند که متأسفانه سرانه مطالعه کتاب در کشور نسبت به خیلی از کشورها از درصد پایینی برخوردار است.

آقای دکتر نجاری فرمودند که این امکان بایستی فراهم گردد که اعضای کتابخانه‎های عمومی در صورت نیاز بتوانند از کتابخانه دانشگاه نیز استفاده نمایند و در ضمن بایستی فرهنگ اهدای کتاب توسط عموم مردم به کتابخانه‎های عمومی فرهنگ‌سازی شود. ایشان ضمن توجه ویژه در خصوص حمایت از حوزه کتاب ابراز داشتند که می‎شود کتاب‌هایی که در کتابخانه‌ها استفاده چندانی ندارند به مراکزی اهدا گردند که استفاده کاربردی بیشتر و بهتری داشته باشد.

ریاست مجتمع آموزش عالی گناباد در ادامه این نوید را دادند که می‌توان در راستای ایجاد فرهنگ مطالعه کتاب، امکانی فراهم شود که با همکاری امور فرهنگی دانشگاه و کتابخانه‌های عمومی سطح شهر نشست‌های کتاب‌خوان برگزار گردد.

آقای مظلوم، رییس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان گناباد نیز گزارشی از وضعیت کتابخانه‌های عمومی ازجمله تعداد اعضا، تعداد منابع کتابخانه‌ها ، منبع تأمین درآمد کتابخانه‌ها و مشکلات و کمبودها در این حوزه ارائه نمودند.

در پایان نیز آقای رضا عجم، کارشناس کتابخانه مجتمع آموزش عالی نیز به بیان وضعیت کتابخانه مجتمع و نحوه امانت کتاب پرداخت.

پس از پایان جلسه اعضای حاضر در جلسه همراه جمعی از کارکنان مجتمع آموزش عالی گناباد از نمایشگاه کافه کتاب بازدید نمودند.

امتیاز کلی این مطلب (0)

0 از 5 ستاره